Ko-kreator AHS Ryan Murphy je otkrio da radi antologijski spin-off serije American Horror Stories.

U postu na Instagram nalogu, Murphy je objasnio da se serija sadržati pojedinačne epizode u trajanjuod posat vremena. To znači da će svaka epizoda biti zasebna priča u poređenju sa American Horror Story’s antologijskim pristupom priče koja traje celu sezonu.

https://www.instagram.com/p/CADMkeWpZ7N/?utm_source=ig_embed

U postu na Instagram nalogu, Murphy je objasnio da se serija sadržati pojedinačne epizode u trajanju od po sat vremena. To znači da će svaka epizoda biti zasebna priča u poređenju sa American Horror Story’s antologijskim pristupom priče koja traje celu sezonu.

Murphy je postavio sliku na kojoj je ekipa koja je radila na American Horror Story, a uključuje imena kao što su Jessica Lange, Sarah Paulson, Evan Peters i Angela Bassett, i to snimljene tokom Zoom call-a. “American Horror Story cast Zoom call,” napisao je Murphy. “Pričali smo o starim dobrim vremenima… spin off-u koji radimo pod nazivom American Horror Stories (epizode od po sat vremena)…kada krećemo sa snimanjem sledeće sezone… i o drugim stvarima o kojima ne mogu da pišem.”

Comments

comments