web_image-asus-rt-ac51u-trados-dual-band-ac-ruter-16741571Kažu da se žene donekle razumeju u računare, ali kada je u pitanju dodatna opema, 99% muškaraca će reći da žene o tome pojma nemaju.

E pa dragi moji, ili grešite, ili ja nisam normalna žena.

Poslednjih 5 godina mrežna oprema mi je bila deo svakodnevnog života. Šta je najnovije, šta se očekuje, šta će biti eksluziva, ali i zašto nema nekih proizvoda u dovoljnim količinama, akcije…

I za tih pet godina, većina brendova je ili beležila pad u prometu ili je stagnirala. Jedini koji su uspeli da se izbore za bolje mesto kvalitetom svojih proizvoda je ASUS.

Neću pisati o ruterima sa 6 pa i 8 antena (mada su mi oni omiljeni) već o najprodavanijem modelu RT-AC51U sa  samo „dve“ antene.

U pitanju je bezični ruter, standardnog ASUS dizajna, lepo urađenog kućista koje smo moze montirati i na zid. Ovo je klasičan “sve u jednom” uređaj dovoljno dobar da zadovolji potrebe i najzahtevnijim i naprednijim korisnicima.

Program za instalaciju je više nego jednostavan.

Podrzava više modernih I popuranih tehnologija kao što su media server, cloud skladištenje podataka, 4G modem I MFPs, download master, korišenje za goste, server za printer, file server…

ASUS AiCloud omogućava pristup, sinhronizaciju, deljenje i protok vaših fajlova gotovo svuda odnosno na svakom uređaju povezanom na internet.

Podršavanje za 30 sekundi, robusna kontrola kao i nadgledanje mreže preko ASUSWRT programa su takođe samo neke od opcija ovog uređaja.

Roditeljima je možda najinteresantnija mogućnost kotrola za roditelje sa kojima se kontrolišu ograničenja na određenim uređajima (na primer, na smart telefonima ili tabletima koje deca koriste) tj. reguliše odlazak na internet po dnevnom raporedu. Pristup je limitiran kompletno bez mogućnosti kreiranja ili bele ili crne liste. Na stranici koja sadrži kontrole za roditelje je video koji vam objašnjava kako da koristite ovu opciju.

Ruter podržava Windows, Mac, Linux i Android.

Može se naći u svim IT radnjama a ASUS kancalarija je rešila da jednu damu obraduje ovim ruterom.

Komentari

Komentari