Audio-Technica, globalni lider u profesionalnoj i ličnoj audio tehnologiji, sa uzbuđenjem najavljuje ATH-SQ1TW prave bežične slušalice. Lagani, upadljivo kvadratni dizajn dostupan je u širokom spektru boja, od klasičnih nijansi do jedinstvenih kombinacija, tako da postoji opcija za slušalice koje odgovaraju svakom individualnom stilu. Izbor od šest završnih obrada uključuje: Blueberry, Caramel, Popsicle, Cupcake, Crne i Bele. Svaka pažljivo odabrana boja proteže se do kućišta za punjenje, kabla za punjenje i vrhova za uši za zadivljujući paket vrhunskog izgleda.

Napredni zvuk

Ne samo da dodaje ogroman stil vašem iskustvu bežičnog slušanja, ATH-SQ1TW nudi napredni kvalitet zvuka zasnovan na decenijama iskustva Audio-Technica kopanije. Ekskluzivni drajveri od 5,8 mm pružaju jasan, moćan zvuk, dok režim niske latencije obezbeđuje minimalno kašnjenje i savršenu sinhronizaciju, bilo da uživate u muzici, igrama ili video zapisima.

Vrhunska upotrebljivost

Fantastično svestrane zahvaljujući svom IPX4 ekvivalentnom dizajnu otpornom na prskanje i mnoštvu funkcija prilagođenih korisniku. Automatski se uključuju kada se izvade iz kućišta, spremne za rad, a kada se vrate u futrolu, isključuju se i počinju da se pune.

Kontrole na dodir ugrađene u slušalice omogućavaju korisnicima da puštaju ili pauziraju muziku, preskaču numere, odgovaraju na pozive i podešavaju jačinu zvuka direktno iz slušalica, bez potrebe da dodiruju telefon. Funkcija slušanja koristi ugrađeni mikrofon za snimanje ambijentalnih zvukova, osiguravajući da korisnici ostanu svesni svog okruženja tokom upotrebe. Funkcija Sidetone vam omogućava da čujete svojesopstveni glas i zvukovi okoline preko mikrofona za prirodan zvuk poziva, baš kao normalan razgovor. Google Fast Pair znači da jednim dodirom možete da se uparite sa Android uređajima.

 

Neverovatan vek trajanja baterije

Uživaćete u do 6,5 sati korišćenja sa potpuno napunjenim slušalicama, uz dodatnih 13 sati korišćenja na raspolaganju iz futrole za punjenje, za ukupno 19,5 sati u pokretu. Punjenje za samo oko 15 minuta obezbeđuje oko 60 minuta neprekidne reprodukcije. Jednostavno stavite slušalice u futrolu za punjenje i uključite kućište dok se pripremate da krenete.

 

Comments

comments