Ubisoft je objavio da će Riders Republic Beta biti dostupna od 23. do 25. avgusta za PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X | S, Xbox One i PC kako na Ubisoft Connect tako i na the Epic Games Launcher. Igrači već mogu da se prijave za Riders Republic Beta na https://ridersrepublic.com/beta.

Riders Republic Beta će pokazati igračima 3 karijere i to Bike Races, Snow Tricks i Air Sports (Rocketwing & wingsuit). Igrači mogu da se oprobaju i u multiplayer modovima, uključujući:

  • Free for All: Izazovite nove konkurente i pokažite im kako se stvari rade kroz odabranu listu dešavanja.
  • Versus Mode: Igrači se mogu pridružiti sa prijateljima u napredovanju u karijeri i da provere ko je najbolji.
  • Tricks Battle: Završite 6v6 mečeve, izvodite trikovea u različitim modulima a tim sa najboljim rezultatom pobeđuje. 
  • Mass Races: Što luđe, to bolje u ovim igrama sa preko 50 igrača*. Nove igre se pojavljuje bez pravila na mapi na sat vremena pa igrači moraju da se pripreme i prate svoje “mrtve tačke”, čuvaju svoje pozicije i ostanu pripremljeni sa svojim veštinama dok se bore na svom putu do pobede.

Beta će biti dostupna za preload od 21. avgusta. Svi multiplayer modovi i dešavanja u karijeri mogu da se provere u takmičenju sa do 5 igrača, a igrači će moći da pošalju Beta pozivnicu za dva prijatelja. Razvijen od strane Ubisoft Annecy, Riders Republic poziva igrače da uskoče u živahna društvena igrališta gde mogu iskusiti uzbuđenje sportova na otvorenom u gusto naseljenim delovima. Igrači će se slobodno kretati sa prijateljima u velikom i uzbudljivo živom svetu a u isto vreme će izvoditi lude poteze kroz vožnju bicikla, skijanje, snowboarding, paraglajding kroz neke od lpopularnih planina i kanjona uz bezbroj uzbudljivih momenata.

Riders Republic će se naći u prodaji 28. oktobra za PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X | S, Xbox One, Stadia i za Windows PC ekskluzivno na Epic Games Store i Ubisoft Store. Igra će se naći i na -ov pretplatnički servis.

Igrači koji žele više od Riders Republic mogu da izvrše pre-order za Gold i Ultimate Editions

  • Ultimate Edition uključuje igru, Pass za godinu dana i četiri ekskluzivne kozmetie: Cosmic, Rainbow, Neon i Skull’n Style. Igrači će imati i 20 karata za helikopter kako bi bili brži nego ikada.
  • Gold Edition uključuje osnovnu igru i PASS za godinu dana, uključujući osam egzotičnih paketa koji omogućavaju igraču da prilagodi gameplay u vidu unapređenja opreme tokom godine, BMX Sport add-on plus ekskluzivni sadržaj nakon lansiranja. Rocket Bike i Rocket Ski exotic kit će biti dostupan na lansiranju.

Preporučujem Freeride Special D1 edition sa kojim dobijate specijalno izdanje po ceni standardnog. Količine su ograničene a dobijate nadogradnju na digitalnu PS5 verziju igre bez dodatnih troškova. Da bi nadogradili PS4 igru na disku, igračima je potrebna PS5 konzola sa čitačem za diskove.

Preorder bonus:

  • Uključuje prilagođenu odeću za zečice, dodatnu plavu glavu zeke i duginu boju za snowboard. 

Freeride izdanje sadrži:

1.The NEON Pack: Ovaj paket uključuje Smoky Green bajkersku odeću i biciklističku boju Blue Lagoon, sjajne za upadanje u oči gledalaca dok jurite nizbrdo u neonskom zamućenju.

2.Mali paket sa Helihopter ulaznicama: Uživajte u paketu od 10 karata za helikopter kako biste do svojih omiljenih vrhova stigli brže nego ikad. Samo se ukrcajte u helikopter i odaberite mesto na mapi gde želite da sletite. Svaka karta vam omogućava jednosmerno putovanje do odabranog odredišta … Šta ćete raditi odatle zavisi samo od vas! 

*Riders Republic će imati više od 50 igrača na next-gen konzolama i high-end PC računarima, a preko 20 igrača na konzolama sadašnje generacije.

**Finalni sadržaj je sklon promenama. Neke opcije možda neće biti dostupne na lansiranju. Sadržaj može biti dostupan za kupovinu ili kao poklon odvojeno a Ubisoft ima diskreciono pravo na promene. Zahtevani sistemi mogu varirati. Molimo Vas da proverite zahtevano pre nego igru kupite ili izvršite pre order za koji dobijate bonus. 

Comments

comments