Verovali ili ne, CD Projekt Red je rešio da ispunjava želje čak i onima koji su nezadovoljni svojim genitalijama. Ok, nije baš da ćete ići pod nož kao što to neki rade, ali bitno je da je tu mogućnost izbora.

“Igrač može da bira pol i da ga prilagodi svom karakteru, a opcija prilagođavanja uključuje menjanje grudi, zadnjice i genitalija, kao i različite kombinacije i veličine genitalija.”

CD Projekt Red je ranije već najavio da neće imati standardnu podelu napolove u igri, ali je ova mogućnost premašila sva očekivanja. Interesantno je da su ljudi iz CDPR rešili da odbace mogućnost in-game mikrotransakcija, iako donose dosta novca, i najavili da će promene dolaziti kroz buduće DLC dodatke.

Entertainment Software Rating Board je igri dao ocenu M17+ dok je u Australiji dobila rejting R18+. Jedan od glavnih razloga su eksplicitne scene seksa i to iz perspektive prvog lica. Tu je sve, od psovki do glave koja se spušta ka partnerovim preponama, pa i samog čina seksa. Evo i dela izveštaja:

Igrači mogu učestvovati u dešavanjima u kojima će imati opciju da se uključe u seksualne aktivnosti sa ostalim glavnim likovima ili prostitutkama,” piše u izveštaju. “Ove kratke scene seksa (izperspektive prvog lica) prikazuju delimično gole likove koji ispuštaju sugestivne zvukove dok se pomeraju kroz različite poze. Neke scene sadrže delove odnosa, dok druge scene prikazuju i sugestivno pomeranje glave ka partnerovim preponama.”

11.Juna imamo veliki Night City Wire event pa ćemo svakako saznati još neke pojedinosti o igri. Kako e Cyberpunk 2077 polako približava svom datumu objavljivanja (17.09.), čini se da ćemo viđati sve više od igre, i možda saznati još nešto o misterioznoj priči. Sigurno ćemo čuti nešto i o planovima za DLC dodatke.

Comments

comments