Odmah da se razumemo – OVO NIJE REKLAMA!

Na nalog na FB i Instagramu stalno dobijam pitanja o mojoj boji kose, pa eto teme.

Ima žena koje ceo život nose jednu frizuru jer nemaju hrabrosti da probaju nešto drugo. Ima i onih koji sebe možda i mogu da zamisle sa nekom drugom bojom, ali nikada ne skupe snage da kažu DA promenama. Iskreno, mislim da se i boja kose i frizura menjaju onda kada vi ocećate želju za promenom a ne kao što je poznato, kada raskinete vezu.

Moje mišljenje je da je sa godišnjim dobima menja naš ten, raspoloženja pa čak i kilaža. Sve to nekako treba uskladiti sa najboljom mogućom frizurom. I onda, ako već ne idete na redovna šišanja krajeva, onda se naterajte da idete na sezonske promene.

Redovno čujem komentare kako nisam normalna zato što često menjam boju kose ali realno… šta se to koga tiče. Ako danas ustanem, pogledam se u ogledalo i poželim promenu – zašto to ne bih i uradila.

Ponuda boja za kosu je bar ogromna kod nas.

Nemam vremena da zakazujem frizere, pa objašnjavam i onda se iznerviram ako ne dobijem to što sam htela. Meni je google najbolji prijatelj kada mi treba informacija o najnovijim trendovima i o tome šta miksati da bi dobili boju koja vam treba.

Definitivna je činjenica da je od L’Oreal profi farbi najbolja kosa (ne govorim o onim iz hipermarketa već profi radnjama). Tu imam svoje favorite. Letos sam popularnu “rose gold” dobijala mešavinom Goldwella i Kolestona. A onda sam otkrila Joico nenormalne boje ya koje ne treba hidrogen. I koje traju par pranja i imate opet istu kosu. Ako nemate živaca da čekate da se isperu, imate ili više puta pranje sa Wash’and Go koji nenormalno skida boje, ili skidač farbe.

Meni je kod njih fascinantan izbor boja ali i mogućnost da ih ne samo mešate kao tempere da bi dobili specifične boje, već dodavanjem belog balzama dobijate i nijanse. Pa onda pustite mašti na volju.

Imam godina koliko imam ali nigde ne piše da ne mogu da se igram!

Igrajte se i vi!

Kosa raste. Menja se. Sve se da ispraviti ako vam se ne sviđa. Ali ako ne probate, uvek će biti ono “A kako bi mi stajalo?”

Comments

comments