Davne 2001 godine je snimljen prvi deo serijala o Bridžet Džons.

Prosečna devojka u borbi protiv godina, kilaže, posla, svojih mana i nesrećna u svojim odnosima sa muškarcima. Kao i većina žena, donosi Novogodišnju odluku da preuzme kontrolu nad svojim životom i počinje da vodi dnevnik u kome je rešena da piše samo istinu. Stvari počinju da se komplikuju kada u njen život uđe Daniel šef ženskaroš, pa stari poznanik Mark Darsi i još se sve začini njenim ekscentričnim prijateljima.

bridzit-12

 

Prvi deo je svima ostao zapamćen po propagiranju „bakinog“ donjeg veša u vidu dubokih gaćica.

Drugi deo koji je snimljen 2004. mi nije bio toliko interesantan. Ona odjednom shvata da je Darsi krut i da se ne razumeju i odlazi na odmor iz pakla koji se završava u zatvoru. I on joj opet pomaže. I ona je sva tako jadna i neshvaćena i nesigurna u sebe.

Treći deo je nekako bio iznenađenje posle toliko godina. 12 konkretno.

Ovaj deo je svakako morao imati neke izmene i Hju Grant je zamenjen šarmantnijim ili možda bolje reći popularnijim Patrikom Dampsijem. Osluškivanjem komentara žena oko mene, izbor je bio i više nego odličan.

Film je prava pitka komedija koja će vam popraviti raspoloženje.

bridzit-2

 

Ona je i dalje bleskasta. Moram reći da sam bila iznenađena njenim otvorenim pokazivanjem godina. U filmu ima dosta bora i odlučno nosi svoje godine. Darsi je takođe vidno stariji. Sve je prikazano sa realnom vremenskom razlikom u odnosu na drugi deo.

A Džek i Darsi? Šta reći? Devojka očigledno ima sreće. Dva sjajna a totalno različita lika i ona jadna rešava koga bi.

Darsi, 100% devica u horoskopu nema baš puno obožavateljki zbog svog krutog držanja ali je meni simpatičan baš zbog toga.

Džek.. hmmm

Bridzet… Žene, odgledajte obavezno pa pošaljite vaše utiske.

Comments

comments