Fanovi širom sveta su ostali razočarani kada se saznalo da će Kianu Reeves biti nedostižan. Moći ćemo da pričamo sa njim ali nema šanse da će neko od nas moći da se smuva sa njim. CD Projekt Red je bio izričit!

Ono što smo odmah od starta čuli od CDPR je da budemo spremni na sve!
Jedan od glavnih dizajnera na igri Cyberpunk 2077 je na Twitter nalogu, u odgovoru na pitanje obožavaoca o prvim detaljima o sadržajima igre za odrasle, rekao “Iznenađeni ste? Mi se ne zajebavamo.”

Jedan od zadataka u igri je na primer da posetite sex shop. Tu su manekenke koje su postavljene u staklenim vitrinama i nalaze se u različitim seksi pozama. One se ponašaju kao one devojke i žene u Amsterdamu pa čak i simuliraju seks. U manjim vitrinama se nalaze seksi igračke, pomagala i vibratori. Neki čak i malo povećeg gabarita. Igra inače ima first-person perspektivu u scenama seksa. Golotinje ima dosta. Grudi, yadnjice i prednjice… Muška golotinja je još uvek pod znakom pitanja. Seks će moći da se desi i sa ženskim ali i sa muškim NPC prostitutkama. Naravno, ako odvojite vreme za “muvanje” ili neki interes, seks se može desiti i sa likovima koji na to pristanu. Prostitutkama prilazite najverovatnije kao u GTA a oko ostalih se malo potrudite. Možda i poneki izlazak.

Droga se za sada ne spominje kao deo igre.

A ubistva i mučenje? Tu su i veoma su realni. Pucanjem razbijate meso, odvaljujete ruke i noge, zalivate zidove i ulice prosipanjem krvi, skidate glave… Ima čak i silovanja iako se ono ne vidi ali se o tome priča.

Igra dobija oznaku R 18+

Comments

comments