Toliko sam pisala o igri Cyberpunk 2077, godinama koje su fanovi proveli u čekanju, od njegovog razvoja, lansiranja, pa sve do sada, a koje su bile bez sumnje pune turbulencija.

Igra je imala prilično loše lansiranje 2020. godine, ali sada izgleda da je sve mnogo bolje jer je CD Projekt Red otkrio da su brojke o prodaji naslova u porastu nakon objavljivanja na PS5 i Xbox Series X/S. Povrh toga, anime serijal koji bi trebalo da bude lansiran za nekoliko meseci, odvija u svetu ove igre. Uprkos tome što fanovi nisu u mogućnosti da u potpunosti naprave sopstveni lik za igru, kreator lika je postao jedna od prodajnih tačaka igre pre lansiranja.  Kao deo virtuelnog događaja Netflix-ovog Geeked Week-a, ovaj servis za striming je otkrio tizer trejler, kao i datum premijere za Cyberpunk 2077 anime adaptaciju. Projekat je najavljen 2020. godine, ali je ubrzo nakon toga potpuno nestao sa radara. Sada, i novi i stari obožavaoci 2077 sada mogu da željno očekuju da odgledaju seriju pod nazivom Cyberpunk: Edgerunners, negde u septembru.

Seriju animira i režira Studio Trigger. Ovaj studio je omiljen među fanovima i odgovoran je za revolucionarne naslove kao što su film Promare i serija Little Witch Academia. Cyberpunk 2077 serijal će trajati samo 10 epizoda, ali Studio Trigger je poznat po tome što priča kohezivne priče u manjem broju epizoda u odnosu na ostale anime. To znači da će fanovi najverovatnije imati pred sobom brzu i aktivnu priču.

Iako su neki detalji radnje otkriveni, još uvek nije u potpunosti poznato da li je protagonista serije V iz originalne igre ili potpuno originalni lik. Dok trejler jasno prikazuje da će emisija sadržati prilično živopisnu postavu likova, sve što se zna o protagonisti je da on želi da postane plaćenik da bi preživeo u Noćnom gradu. Čak i ako dotični lik nije VV kao inspiracija je jasno kao dan.  

Bez obzira na to šta ljudi misle o Cyberpunk 2077, ova najava je svakako uzbudljiva i interesantna. Bez obzira na to da li su igrači ostali sa igrom uprkos njenim problemima ili nisu želeli da je isprobaju zbog lošeg D1, najavljena anime serija može zadovoljiti sve vrste fanova kada stigne.

Proverite akcije u ponudu u Games radnjama. Klikom na sliku, birate ili igre ili gadgete.

Komentari

Komentari