Dying Light 2 ima napuštene strukture koje su ne samo za borbe već neke od njih možete pretvoriti i u pekare, farme bundeva, škole i druge interesantne stvari.

Vodeći dizajner igara Tymon Smektala je govorio novim napuštenim strukturama u sistemu gradova u Dying Light 2 Stay Human u najnovijem Dying 2 Know More videu kompanije Techland . “Kada obnovite napuštenu strukturu, ona postaje funkcionalna zgrada.Počinje da vam nudi mnogo novih mogućnosti. Možda postoje prodavci koji vam nude jedinstvene predmete, neke misije ili kolekcionarske predmete, možda i  NPC sa kojima možete razgovarati, što obično dovodi do novih avantura. “

 

Na primer, obnovljeni poligoni vam mogu dati priliku da isprobate egzotično oružje ili da se podvrgnete bizarnim borbenim ogledima koji krše pravila borbi, omogućavajući vam da iskoristite svoje veštine u ludim i ekstremnim situacijama. “Naći ćete i parkour izazove koje je smislio jedan dizajner koji očigledno voli igre na platformi i trudio se da donese malo te vatre u prelazak Dying Light 2. U najmanju ruku, ako volite Maria na isti način na koji on voli, definitivno ćete pronaći nešto zanimljivo u izazovima koje je stvorio, ” izjavio je Smektala.

Druge zgrade mogu prerasti u središta zajednice kada se obnove. Pomažući stanovnike grada, Aiden može potaknuti razvoj svega, od pčelarstva do školovanja, i ne zaboravimo farme bundeva i pekare. Malo hleba od bundeve trebalo bi da učini post-postapokalipsu podnošljivijom, zar ne?

I ne zaboravite, vaše odluke ne utiču samo na ono oko vas, vi menjate gameplay!

 Igra će se pojaviti u radnjama  04.02.2022. godine, za sve platforme sem Nintendo a ukoliko sada izvršite preorder igre, ostvarujete popust.

Specijalne edicije su jako limitirane.

Deluxe Edition sadrži:

  • Legendarni skin
  • Ekskluzivni “charm” za oružije
  • Postere
  • Digitalni strip
  • Muziku iz igre
  • Digitalni Artbook

Link za preorder Dying Light je OVDE

Dying Light Platinum Edition stiže na Switch 19. oktobra. Pogledajte kako možete poboljšati svoje iskustvo pomoću ekrana osetljivog na dodir Nintendo Switch.

Nintendo će izbaciti dosta novih funkcija ekskluzivno za ovu platformu!

Comments

comments