Tokom proteklih nekoliko godina digitalne valute, bezgotovinsko društvo i socijalno distanciranje su u porastu. Nesporno je da će brza i efikasna mreža doprineti uspehu vašeg poslovanja. Danas će sigurno većina vaših kupaca plaćati kreditnom karticom, i predikcije su da će se taj trend nastaviti. Zbog toga postoji sve veća potreba trgovaca na malo da pronađu brzo i mobilno rešenje koje može učiniti njihovu prodaju još efikasnijom. 

 Različiti trgovci i maloprodaje pominju rastuću potrebu za POS sistemom koji nije fiksno postavljen i koji može biti dostupan bilo gde zbog svoje prenosivosti. Trgovci ga smatraju vrednijim podešavanjem zbog isplativosti, lakog plaćanja, smanjenih poslovnih obaveza, minimalnog podešavanja i na kraju lake integracije

Neke od ključnih karakteristika P2 mini koje bi bilo korisno znati je da  P2 mini podržava sve klasične EMV metode plaćanja i one u nastajanju (face id).

Potpuno je međunarodno sertifikovan sa partnerima za plaćanje uz mogućnost primanja plaćanja putem kartice sa magnetnom trakom , IC kartica, NFC i QR kod.

Poseduje poboljšane performanse uz nisku potrošnju energije i dvostruki slot za sim karticu.

Ukoliko se zapitate koje su vrednosti SUNMI novog kompaktnog rešenja i po čemu se ono izdvaja od drugih proizvoda i usluga, evo odgovora:

  • Prvo, to je Pocketable/mobile koji vam olakšava da primate uplate i izbegavate bilo kakvo čekanje ili redove
  • Ultra slim dizajn vam omogućava da ga nosite u džepu i da se krećete kako želite, a da ne bude previše težak.
  • Nije potrebno dodatno podešavanje, samo sveobuhvatno efikasno rešenje.
  • Omni-kanalni načini plaćanja čine ga pogodnim za mnoge prodavce i distributere.

Mala i srednja preduzeća će imati velike koristi od SUNMI novog MPOS (Mobile POS softvera), jedinstvenog i kompaktnog izuma. Tehnologija koja je pristupačna i dolazi sa beskrajnim funkcijama bez sumnje će postati popularna.

Komentari

Komentari