Za sve koji su uzbuđeni i želljno očekuju da vide novi film koji je radio Christopher Nolan, Tenet, stiže savršena informacija – novi trejler možete gledati od danas u igri Fortnite.

U poslednjoj koolaboraciji sa popularnom Epic Games battle royale pucačinom, Warner Bros. premijerno emituje totalno novi trejler za Tenet na Fortnite virtualnom velikom ekranu. Novi Tenet trejler ide premijerno na početku svakog sata a počinje u 5 pm PT/8 pm ET 21.Maja što je objavljeno na Fortnite twiter nalogu.

Prvi trejler za Tenet je objavljen u Decembru, i dok je pokazivao neku vrstu misteriozne promene vremena, teško je sa sigurnošću reći šta je tema filma. Zvanični sinopsis navodi da agent mora sprečiti Treći Svetski rat.

Ovo nije prvi put da Fortnite premijerno prikazuje nove snimke filmova koji tek treba da se premijerno prikazuju. Podsećam da je Star Wars prikazao premijerno ekskluzivne trejlere ali imao i svoj event. Čak je i striming servis Quibi premijerno išao direktno na Fortnite.

Tenet je zakazan za premijerno prikazivenje u bioskopima od 17. Jula 2020. Pitanje je da li će datum ostati zbog pandemije COVID-19.

Najinteresantnija je činjenica da je Donald Mustard, Globalni Kreativni direktor u Epic Games, je potvrdio da je premijera za novi Tenet trejler u Fortnite stigla nakon poziva samog Christopher Nolana.

Kako navodi za Mustard, Epic je rekao Nolan-u da je žalosno što trejler neće moći da se vidi na velikim ekranima, i sugerisao da Fortnite-ov veliki virtualni ekran može biti “najbolji izbor posle toga.”

Spremni?

Comments

comments