Fortnite ažuriranje v18.21 dodaje igrici raznovrstan sadržaj, uključujući novu lokaciju, oružje i povratak omiljenog režima obožavatelja.  Kako je Fortnite živa online igra koja diše kako igrači žele, redovno ima ažuriranja koja igračima nude nove stvari i nove nagrade. Iako ažuriranja mogu značajno da variraju po veličini i obimu, najnovije ažuriranje igre dodaje posebno robusnu količinu sadržaja. Tu je nova lokacija, neprijateljska veštačka inteligencija, kozmetika i još mnogo toga.  

Igra je trenutno veoma živa sa dešavanjima i usred svog godišnjeg događaja za Noć veštica, Fortnitemares.

Fortnite je već ponudio mnoštvo sezonskih tema za igrače, uključujući dodavanje skinova orijentisanih na Noć veštica kao što je Rick Grimes iz The Walking Dead-a, ali novo ažuriranje igre v18.21 zahuktava Fortnitemares.

Sve o novom ažuriranju je detaljno objašnjeno na zvaničnom sajtu Epic Games pa znamo da novo ažuriranje Fortnite-a uglavnom nastavlja stalnu priču igre uvodeći Cube Queen, tajni skin 8. sezone. Zajedno sa Cube Queen dolaze najjača kockasta čudovišta do sada: džinovski čuvari Caretakers. Zastrašujuća kolosalna stvorenja mogu privući igrače direktno u The Sideways. Prema najnovijem trejleru, novi neprijatelji na ostrvu pojavili su se iz The Convergence, centralne tačke mape ka kojoj su se sve misteriozne kocke kretale u ovoj sezoni.

Dodaju se novi opasni AI neprijatelji, razna nova ali i povratnička oružja. Najznačajniji dodatak koji donosi ažuriranje je  Sideways Scythe melee oružje, koje ima slična svojstva kao svetlosni mačevi iz Ratova zvezda iz prošlih sezona. Može se dobiti ili pronalaženjem u bočnoj škrinji ili porazom jednog od čuvara, iako nijedna metoda nije potpuna garancija. Dosta je povratničkih predmeta za Noć veštica, Pumpkin Rocket Launcher, Witch Brooms i Candy, sa novom Zero Point Pretzel.

Pored svih sadržaja koji stižu u regularni Fortnite Battle Royale mode, fanovima omiljeni Horde Rush se vraća. Igrači mogu da poboljšaju svoje rezultate zaradom kombinacija, pronalaženjem množioca rezultata i elimininacijom što je moguće više čudovišta pre nego što se suoče sa Final Boss. Ova iteracija Horde Rush takođe dolazi sa sopstvenim skupom Horde Rush Quests koje treba završiti za posebne Fortnitemares nagrade. Igrači mogu otključati Thinking Juice Back Bling, Cube Queen Banner, and the Cuddle Scream Leader Spray.


Epic Games nastavlja sa crossover dešavanjima sa popularnim likovima iz sveta zabave. Ove godine smo imali crossover sa poznatim imenima iz svetova Marvel, DC, Street FighterRick and Morty Alien. Svaki događaj je donosio igračima nove skinove i dešavanja unutar igre. Poslednji najavljeni event će doneti likove iz još jednog sveta iz svemira. Igrači će imati mogućnost da igraju kao Paul Atreides i Chani iz ovogodišnjeg Dune filma.

Epic definitivno zaslužuje sve pohvale za kreativnost, maštovitost i brzinu kojom u svoj svet ubacuje sve što najnovije u svetu oko nas!

Comments

comments