GTA 6 bi trebalo da bude sledeća igra u dugoj franšizi popularne serije Grand Theft Auto.  Iako nije otkriven zvaničan datum izlaska igre, priča se da će to biti negde 2023.  Međutim, čak i sa tim periodom oko dve godine, fanovi će možda morati da čekaju duže jer izveštaji tvrde da razvoj ne ide kako je planirano.

Prema izveštaju DSOG-a, Rockstar Mag’ Chris Liberty tvrdi da razvoj nove igre ne ide ni blizu planiranog. „Do danas, ovo je najhaotičniji projekat Rockstar-a od njihovog stvaranja“, rekao je on.

Tim je naišao na mnoge probleme, a od odlaska Dana Housera iz Rockstara, kompanija je prilično zastala.

Prijavljeno je da je Take-Two želeo da najavi igru ​​još 2020. godine, ali još uvek nije bilo zvaničnog otkrića o tome. Ne zna se da li će Rockstar programeri ubrzati sa GTA 6 ili da li će se to ikada dogoditi, ali Liberty je rekao da rade na Red Dead Redemption Remastered-u. 

Sigurno ste već pročitali informaciju o tome ko će raditi muziku za igru. Snoop Dogg je napravio haos informacijom da će Dr Dre biti muzička zvezda koja će već ludu igru napraviti još luđom. Poznato je da je muzika GTA igara uvek jedna od najboljih i najpopularnijih u industriji. Čitave studije su posvećene in game radio stanicama koje emituju muziku za sve, od hip hop-a do popa i hevi metal zvuka.

Ovu igru možete već sada poručiti uz preorder akcijsku cenu na sajtu GAMES DOO.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition su dostupni za PS4, XBOX One i Nintendo Switch konzole.

Tri legendarna grada, tri epske priče, jedna definitivna kolekcija.

Iskusićete igre koje su započele trend jedne od najpoznatijih franšiza svih vremena – uz nesputano kretanje kroz tri živopisna grada prepuna zabavne akcije, bogatih priča, klasičnih likova i nezaboravne muzike.

Ulice poznatih gradova Liberty City, Vice City i San Andreas omogućavaju da na modernim platformama osetite remasterovane verzije klasičnih gejmerskih hitova.Stabilnije savremene kontrole, vizuelna poboljšanja, upečatljiva estetika i mnogo drugih detalja koji će osigurati sate neprekidne zabave.

Osim naprednih ažuriranja kontrola koje uključuju poboljšano nišanjenje i “lock on” opciju, radijske stanice, oružja i mini-mape koje će omogućiti igračima da podese waypoints – navođene ciljeve, Groove Street Gaming je najavio i kozmetička poboljšanja u vidu osvetljenja, boljeg i preciznijeg rendera senki, vremenskih uslova i odraza, kao i paket visokorezolucijskih tekstura koje će igru učiniti još bližom današnjim potrebama avanturista sa gamepadovima.

Comments

comments