Prvi martovski State of Play nije bio tako davno, i pokazo nam je igre kao što su Forspoken, Ghostwire: Tokyo, Exoprimal i još dosta toga. Pričalo se da će ovog meseca biti još jedan PlayStation događaj, koji bi trebalo da konačno predstavi Hogworts Legacy. Sada je Sony u suštini potvrdio te glasine najavljujući novi State of Play ove nedelje, fokusiran na Hogworts Legacy.  Kao što mnogi znaju, Hogworts Legacy je potpuno razvijena RPG zasnovana na ovoj popularnoj franšizi. Nije mnogo poznato o čarolijama Hogworts Legacy-a, mape sveta, igrivosti ili bilo čemu sličnom, ali fanovi su već dosta dugo u očekivanju vesti.

Sada fanovi mogu da odahnu i ubeleže u svoje kalendare novi datum kada će dobiti više informacija.

Novi State of Play je zakazan za 17. mart u  PM PT/5 PM ET. Obožavaoci treba da znaju da će ova prezentacija trajati oko 20 minuta, od kojih je 14 minuta igre Hogworts Legacy na PS5 hardveru. Drugim rečima, zvuči kao da je prezentacija uglavnom demo. Moguće je da će ostalih 6 minuta biti ispunjeno sa više sadržaja Hogworts Legay-a kao što su trejler priče i još mnogo toga, ali je potvrđeno da će nekoliko članova Avalanche Software takođe razgovarati o svom radu na igrici.

14 minuta verovatno neprekidne igre će omogućiti igračima da konačno vide kako se igra tačno odvija. Iako će igranje i istraživanje sveta verovatno biti u fokusu, takođe ’emo sigurno videti i kreiranje likova Hogworts Legacy.

14 minuta je dovoljno da se pokaže dosta. Ako bude sreće, možda će biti objavljen i datum izdavanja Hogworts Legacy. 

Očekivanja da se vide i druge igre postoje. Prethodni State of Play koji su se fokusirali na igre poput Ratchet and Clank: Rift Apart ili Deathloop prikazali još jednu ili dve igre pored glavne. Međutim, zvuči kao da kada se kaže Stanje igre fokusirano na Hogworts Legacy, to znači samo Hogworts nasleđe.

14 minuta igranja ispuni većinu vremena, dok će trejler priče + datum objavljivanja i komentar Avalanche Software gotovo sigurno pojesti ostatak. Nije nemoguće da se Sony ili Warner Bros provuku sa još jednom ili dve igrice, ali gledaoci ne bi trebalo da očekuju mnogo.

P.S. U momentu dok ovo pišem, preko 100 ljudi je online sa komentarima o igri i o tome šta od nje očekuje. Link vam je ispod teksta, pa proverite i sami.

 

Comments

comments