Koliko puta vam se dogodilo da probate proizvod nekog brenda i pomislite kako je odličan, a onda se razočarate kada kupite sledeći? I nebitno je da li je u pitanju hrana, kozmetika ili neki aparat za kuću. Hajde da zajedno testiramo neke proizvode i vidimo ima li razlike. Slobodno pišite ukoliko mislite da sam negde pogrešila jer… ukusi su različiti!

Beanies je kafa koju toplo preporučujem i kada niste na dijeti. O mom oduševljenju kada sam videla da je sada moguće nabaviti je i kod nas sam pisala. Prva poručena tura je imala više ukusa, a ovo je bio jedan od njih. Bela čokolada i malina su uvek dobra kombinacija… do sada. Miris koji se proširi sobom kada otvorite teglicu je savršen! Dođe vam da je samo držite ispred nosa. Skuvana kafa nema već tako intenzivan miris ali se arome osećaju. Međutim, ništa od toga nećete osetiti u kafi. Veštački i  nekako metalni ukus hemije koja je trebala da zameni ukus koji stoji na teglici. Na žalost, ovo je ukus koji NE PREPORUČUJEM jer nećete dobiti ono što ste očekivali.

Mint čokolada… Hladan After eight koji se topi u ustima ili Mint moka iz Grinet-a. Obožavam i tople i hladne opcije i naravno da je ovo bio jedan od prvih izbora za probu. Miriše kao kada otvorite kutiju After eight čokolada. Možete piti ovu kafu bez ikakvih dodatak sem tople vode, ali svakako možete dodati i mleko (ako ste na dijeti sa 0,5% masnoće) i zamenu za šećer. Kada niste na dijeti, tu su i šlag i sve ostale predivne stvari.  PREPORUČUJEM jer jer koliko god da je sporo pijete, razvučete i po nekoliko sati, ukus je uvek jednako dobar! Ovde ste dobili više od onoga što ste mogli da zamislite!

 

Proverite recepte na blogu ukoliko nemate ideju kako da napravite od ove kafe pravi mali desert za uživanje, za sva čula!

Comments

comments