Koliko puta vam se dogodilo da probate proizvod nekog brenda i pomislite kako je odličan, a onda se razočarate kada kupite sledeći? I nebitno je da li je u pitanju hrana, kozmetika ili neki aparat za kuću. Hajde da zajedno testiramo neke proizvode i vidimo ima li razlike. Slobodno pišite ukoliko mislite da sam negde pogrešila jer… ukusi su različiti!

Oreo je doneo pravu revoluciju kada je u pitanju popularizacija ukusa keksa u pićima i desertima. Nisam obožavalac istog ali sam poželela da probam ovaj ukus jer keks je kekes. Ne može da omane. Ili ipak…?

NE PREPORUČUJEM jer je u pitanju samo dobra ideja sa lošim proizvodom. Miris je nekako hemisjki od samog starta. Ukus je totalno nedefinisan. Koji i kakav keks? Možda je u pitanju neki UK keks koji nisam probala ali sumnjam da to može da promeni činjenicu da je ukus nekako slab. Pokušala sam i sa više mleka, bez mleka, sa zamenom za šećer ali ništa nije pomoglo. Ostaje da probam ovu kafu u nekom receptu, ali…

Kada sam poručivala prvu turu i pitala drugarice imaju li neku želju, sve su rekle KOKOS. Ukus koji mnogi vole i koji nam je nekako smirujuć. Prija nam i zimi i leti, topao ili hladan, u kolačima ili napicima.

Otvaranje teglice i skidanje zaštitnog papira je oslobodilo predivan miris kokosa. Ukus nije bio tako intenzivan i bila sam pomalo razočarana. Daleko od toga da je kafa loša il ida ukus ne prija. Sve je tu ali kao da nešto fali.

Možda sam ja problem jer volim intenzivne ukuse, i zbog toga i pijem kafe sa ukusima. 

Kokos je svakako bolja opcija od keksa ali da li neku preporučujem…? 

Ostaću pri napomeni da su ukusi različiti i o njima ne treba raspravljati, pa je na vama da proverite i da mi javite da li sam u pravu.

Comments

comments