Koliko puta vam se dogodilo da probate proizvod nekog brenda i pomislite kako je odličan, a onda se razočarate kada kupite sledeći? I nebitno je da li je u pitanju hrana, kozmetika ili neki aparat za kuću. Hajde da zajedno testiramo neke proizvode i vidimo ima li razlike. Slobodno pišite ukoliko mislite da sam negde pogrešila jer… ukusi su različiti!

Ne jedem Jaffa keks, a nisam ni obožavalac ovog voća u kafama. Ipak, Dukan dijeta isključuje slatkiše a ove kafe su mi prava zamena za iste kada padne šećer. Uz preliv sa istim ukusom koji sam kupila u Pan sportu sa 0% kalorija i šećera, i malo kreativnosti, mogu da pravim kremove. To je bila osnovna ideja jer nisam bila sigurna da će mi se ukus svideti. I pogrešila sam!

Uopšte nema onaj poseban ukus instant kafe!

Predivan miris koji nekako smiruje i još lepši ukus. Nebitno je da li dodajete mleko sa malo masnoće, neko od biljnih mleka, sa šećerom ili ne… Ovo je neočekivano prijatan ukus! Sa bademovim mlekom je kompletni desert.  PREPORUKA!

Jabuka u kafi? I meni koja sam stvarno kako moje drugarice kažu nenormalna sa ukusima kafa koje volim da probam je to nekako bilo čudno. Ali ja sam ja i nema šanse da ne probam. i onda kada se najmanje nadate – nešto vas iznenadi!

Ovo je jedan od najboljih ukusa koje sam probala i definitivno moj trenutni favorit. PREPORUČUJEM jer je nekako opuštajuća svojim mirisom i savršeno ukusna u svim varijantama.

Mislila sam da će karamela biti osnovna nota ali je u mirisu jabuka dok je ukus ona zlatna sredina. Fenomenalna!

Dva ukusa u koje sam dosta sumnjala, i oba su me prijatno iznenadila. Jabuka je trenutni favorit ali odvojiti jednu kao bolju od druge je teško. Savetujem da probate obe. I javite mi koja je vama bolja!

Comments

comments