Koliko puta vam se dogodilo da probate proizvod nekog brenda i pomislite kako je odličan, a onda se razočarate kada kupite sledeći? I nebitno je da li je u pitanju hrana, kozmetika ili neki aparat za kuću. Hajde da zajedno testiramo neke proizvode i vidimo ima li razlike. Slobodno pišite ukoliko mislite da sam negde pogrešila jer… ukusi su različiti!

Zima i bundeva sa cimetom! Pravi zimski ukus kafe koju ne morate da kombinujete ni sa jednim drugim dodatkom. Ali ako poželite, tu su mleko, đumbir, šlag, keks, čokolada… Dukan dijeta ima bundevu kao osnovu mnogih jela. I osnovnih i deserta. Zbog toga ova kada koja ima samo 2 kalorije po porciji može da bude odličan izbor. Pumpkin latte na primer može biti i odličan desert.

PREPORUČUJEM je jer ima zavodljiv miris koji vam ispuni ceo stan i nekako vas smiri. Ukus bundeve i banane se neprestano smenjuju i možete je piti i kada se ohladi. Ne gubi ništa od svog ukusa ili mirisa. Ukoliko volite bundevu, zimu, toplinu svuda oko vas, obavezno je probajte!

Iskreno, nemam pojma zbog čega sam izabrala kikiriki puter kao opciju. Nisam obožavalaac istog i možda me je samo povukla želja da probam neki novi ukus. Svi koji me poznaju znaju da sam totalno luda za novim ukusima. Šanse da mi se ova kafa dopadne su bile male ali svi imaju iste šanse… I mogu da nas iznenade, samo ako im damo šansu.

PREPORUČUJEM ovu kafu jer je ukus neverovatno prijatan i prirodan. Ne osećam nikakve hemijske dodatke. Lepo miriše i još je lepšeg ukusa. Pravi topli desert koji će zameniti svaku želju za slatkišima. 

Sigurna sam da imate ideje kako da uživate u ovim ukusima, ali uvek možete proveriti i neke od ideja sa bloga.

Comments

comments