Koliko puta vam se dogodilo da probate proizvod nekog brenda i pomislite kako je odličan, a onda se razočarate kada kupite sledeći? I nebitno je da li je u pitanju hrana, kozmetika ili neki aparat za kuću. Hajde da zajedno testiramo neke proizvode i vidimo ima li razlike. Slobodno pišite ukoliko mislite da sam negde pogrešila jer… ukusi su različiti!

Ko ne voli čokoladu? Kada smo na dijeti, to je ono nekako uvek želimo da pojedemo. Dukan dijeta nema mnogo opcija za slatko. Uvek je to neka kombinacija sa jajima i sirom i ovakvi prelivi su spas. 0,9 kalorija, 0% šećera, 0% masnoće i 0,09 grama soli. I dodatni ukus lešnika. Teško da može bolje! Ja ove prelive koristim i kao dodataktoplom mleku sa malo stevia šećera i pospem cimetom. U takvim kombinacijama ovaj preliv može biti dobar. Ali NE PREPORUČUJEM ga jer je ukus nekako hemijski. Ne osećam definisan ukus čokolade a lešnika još manje. Lešnik nikako ne mogu da osetim već jedino mogu da ga zamislim, ali poenta ovog proizvoda je da me zavara a ovaj me je jedino razočarao. Bačen novac!

Nisam neki ljubitelj kombinacije narandže i čokolade, ali na dijeti teško da mogu mnogo da biram. Uvek mi je potrebna neka mala promena i neki jači ukus onoga što nije na spisku dozvoljenih namirnica. Ovaj preliv ima iste nutritivne vrednosti kao i preliv sa lešnicima ali ima neuporedivo bolji ukus.

PREPORUČUJEM ga jer se savršeno slaže ne samo sa nekom od varijanti kremova sa sirom, već ga možete kombinovati i sa palačinkama od ovsenih mekinja, toplim mlekom a iskreno, kada me baš uhvati ludilo da moram samo nešto slatko da pojedem, kašičica preliva rešava problem. Ima osvežavajuću notu ukusa narandže i pravu meru slatkog. 

Ukoliko niste sigurni kako bi iskoristili preliv, proverite neki od recepta na blogu.

Comments

comments