Već par godina govorim o tome da roditelji moraju da se prilagode novim generacijama i prihvate igre kao mogučnost da nateraju decu da nauče nešto novo, a ne da se samo žale kako ih igre sprečavaju da uče.

Jedna od osnovnih preporuka je bila da se deca nateraju da nauče sve o istoriji koja se prelazi u igrama Assassins’s Creed. Dete da igra i pustite ga ali uz uslov da znaju sve iz istorije period koji taj deo igre obrađuje.

Ubisoft je očigledno mislio isto pa je objavio, Discovery Tours za Assassin’s Creed: Origins i Assassin’s Creed: Odyssey i oni su trenutno besplatni za download ali i da ostanu na PC računaru vašeg deteta. Ovaj obrazovni dodatak ide i van mitologije iz glavne igre i dozvoljava igračima da istražuju antičku istoriju i van svetova koje ste možda istražili kao Alexios/Kassandra i Bayek. Možete učestvovati u vođenim turama koje su pripremili istoričari i tako naučiti više o Starom Egiptu i Antičkoj Grčkoj od eksperta.

Discovery Tour: Ancient Egypt i Discovery Tour: Ancient Greece mogu da se preuzmu preko ovog link via this link, pored ostalih Ubisoft igara, uključujući i Rabbids Coding! i Might & Magic Chess Royale.

Ovo je deo Ubisoft Play Your Part, Play at Home kampanje, u okviru koje nude besplatne igre fanovima a sa namerom da pomognu ljudima koji se nalaze u svojim domovima zbog karantina. Promocija traje od 15. Maja do 21. Maja pa požurite na Uplay po vaš primerak.

Još uvek nemamo informaciju o tome da li će Assassin’s Creed Valhalla imati svoj Discovery Tour mode.

Comments

comments