Jednostavno pitanje a više odgovora.
Sedamdesetih godina prošlog veka u modi su bile lutke obučene kao partizanke, indijanke, hipi i naravno “normalne” devojke, a sve su imale isto lice I dugu crnu kosu. Ja sam imala partizanku i indijanku. Imam ih još uvek (cuvala sam za ćerku koja ih nije ni uzela u ruke). Kada se postavilo pitanje imena bloga, Indijanka se nametnula sama po sebi.

  • Možda zbog toga što sam večiti borac.
  • Možda zbog toga što i dalje radim na sebi.
  • Možda zbog toga sto ne priznajem godine.

Zašto IT I gaming?

Zato što sam u tom poslu skoro od samog početka IT industije kod nas. Od prvog prodatog PC 286 računara pa do današnjih hi-tech računara. Jedna sam od prvih žena gejmera kod nas. Prva žena autor i voditelj emisije o kompjuterskim igricama. Jedina koja je dobila IT AWARD za najušpesniju ženu u IT industiji u Srbiji. Jedno od obrazloženja nagrade je “za konstantan razvoj i prilagođavanje uslovima tržišta”. To bi nekako moglo i da definiše i mene i ovaj blog. Ta potreba da se uvek ide dalje i nauči još nešto.

Zašto o svemu ostalom?

Svaka poslovna žena mora da radi i na svom izgledu i da bude zadovoljna sobom. Nisu samo “krpice” dovoljne da se neko oseća bolje ili izgleda sređeno. Nega je osnova svega. Ono zadovoljstvo kada se pogledamo u ogledalo i pomislimo “Svidja mi se” to sto vidimo u ogledalu. Ponekada samo dobar puder i maskara izgledaju bolje nego slojevi I slojevi šminke. Zato volim da istražujem i probam sve što je novo u ovim oblastima.

Kultura, pozorište, osnovna pravila ponašanja… I to je ono što nas čini kompletnim osobama. Možda će neko reći da nisam u pravu, ali mislim da je dobro vaspitanje i lepo ponašanje jedna od bitnih stvari za razvoj ličnosti. Pozorište obožavam. Da, nekada su predstave imale bolje kostime, muziku ali glumci su glumci. Dobar glumac i dobra predstava mogu ponekada da vas nateraju na razmišljanje. Dobra komedija odmah popravi raspoloženje.

Možda bi ja još mogla pisati o tome ko sam, ali je najbolje da kao i u svakom poslu, u svakoj vezi, krenem sa osnovnom idejom, a vremenom ćemo se i ja i ovaj blog menjati, razvijati I prihvatati vaše sugestije.

Ko je kriv?

Za tekstove i marketing – Danica Manojlović tj. Indijanka Danka

Za Ideju za ovaj blog i youtube prikaze kriv je Dušan Srbljak – www.pcaxe.com
Za savrsene slike osnove bloga kriv je Aleksandar Matić – www.throughmyeyes.rs
Za hosting i podršku krivo je moje “dete” Tića – www.kbcnet.rs
Za podršku pri podizanju bloga, kriv je Miloš Krneta – www.partoff.com, www.miloskrneta.com

Kriv je i Smeško koji je umeo da me sluša kako planiram i davao dobre savete.

Za sve ostalo na sajtu KRIVI SU moji prijatelji koji su tu da mi pomognu kada god zatreba,
daju ideje ali i iskritikuju. I hvala im na tome.

Srdačno vaša,
Indijanka Danka

Comments

comments