Do 2016. godine na tržištu Srbije je bio užasno mali izbor prenosnih BT zvučnika. Cifre su bile kriminale i mali broj korisnika je mogao sebi da dozvoli kupovinu nekog kvalitetnijeg modela.

Imalo je tu i tamo nekih jeftinih kineskih varijanti ali ja nikako nisam pristalica “prosečnog” zvuka zbog niske cene. Neke stvari je bolje platiti malo više ali da znate da ste mirni oko reklamacije, kvaliteta zvuka ali i izdržljivosti proizvoda.

Imali smo TRUST Jukebox koji je imao dobar odnos cena-kvalitet, Rapoo mini koji je bio vodootporan i naravno SONY kockicu koja još uvek oduševljava ljude svojim izuzetno jakim i jasnim zvukom.  Skullcandy je mozda imao najinteresantniji dizajn sa svojim Soundmine i Shrapnel zvučnicima. Sve ostalo ja ne bih ni pominjala.

Poslednjih dva meseca (posle promocije na sajmu u Berlinu) ja se igram i testiram najnoviji Barricade model Skullcandy zvucnika. Igrao se i moj pas!  I na zvucnicima nema ni najmanjeg traga njegovih zuba. A verujte mi, aljaski malamut ima izuzetno jaku vilicu .. I držala sam ih u tuš kabini, i upadali su u sudoperu… jedino nisam probala da ih ubacim u čorbu… I oduševljena sam!

Još par dana su kod mene najmanji model Barricade Mini i srednji Barricade dok ću XL sačekati da stigne u mojoj trenutno omiljenoj sivo-lime kombinaciji boja. Zvuk je jak, cist i sa fantastičnim basom.

Svaki model poseduje punjivu bateriju koja radi i više od 8 sati i kućište otporno na udarce. Najbitnije od svega je da su zvučnici vodootporni i namenjeni su i zaljubljenicima u ekstremne sportove.

Cene su pristupačne pa je zato ovo jedan od predloga za idealan poklon za predstojeće praznike!

Comments

comments