img_7284

Tablet i telefon.

Prvenstveno praktična kombinacija.

Još ako je sve to upakovano u elegantno kućište i ima povoljnu cenu, pun pogodak.

Tablet sa SIM karticama nije nešto bilo u ponudama naših prodavnica. Pretpostavljam da je u pitanju cena jer su ove kombinacije nudile samo A brendovi koji su poznati po visokim cenama. Ako izuzmemo pojedine F,G,H i još lošije brendove, “Point of view” bi mogao biti izuzetak.

Kućiše je belo, tanko i na prvi pogled kvalitetno urađeno.

Jednostavan i pregledan Android™ 5.1 operativni sistem omogućava dobru zabavu, pruža mogućnost svoj posao uradite na uobičajeni način i iskoristite potencijal više stotina aplikacija. Mnoge od bitnih aplikacija su unapred instalirane tako da tablet možete da koristite čim otvorite kutiju.

Ekran je veličine 7.0″ (inča) sa jasnom slikom i dobrim osvetljenjem zahvaljujući novoj IPS LCD tehnologiji i rezoluciji od 1.024 x 600 piksela, pa čitanje knjiga i gledanje fotografija predstavlja pravo zadovoljstvo. Ekran je osetljiv na više dodira odjednom i brzo reaguje na Vaše komande.

Tablet je dosta brz. Snažan 4 jezgarni procesor radnog takta od 1.0 GHz nudi i do 2 puta bolje performanse i do 3 puta bolju grafiku. Korišćenje različitih funkcija, aplikacija i rad sa povezanim uređajima je više nego brz ali i jednostavan.

8GB ugrađene memorije je više nego dovoljno za pregršt slika koje automatski možete prebacivati na vase naloge na FB I Instagramu.

Wi-Fi veza je velike brzine (IEEE 802.11b IEEE 802.11g IEEE 802.11n ) pa pruža jednostavan pristup svemu što želite, bilo da se radi o uputstvima za šminkanje, dijetama, fudbalskim rezultatima ili praćenju omiljene serije.

Litijum-jonska baterija dugo traje i obezbeđuje dodatnu mobilnost i celodnevni rad sa samo jednim punjenjem.

Poseduje Operativni sistemGoogle Android™VerzijaAndroid™ 5.1Edicija5.1 Lollipop

Zadnja kamera je rezolucije 2 Megapiksela

Prednja kamera je rezolucije 3 Megapiksela

Mobilna mreža

3G (SIM kartica) Da (Dual SIM)
GSM mreža 1.800MHz, 1.900MHz, 850MHz, 900MHz
WCDMA mreža 2.100MHz, 900MHz
Protokoli 2G, 3G, 4G, GPRS, GSM, LTE, Voice (tablet funkcioniše i kao mobilni telefon), WCDMA

Ima ugrađen mikrofon i zvučnike ali sam ja pristalica dodatnih zvučnika.

Ovaj tablet sam koristila neko vreme i iskreno, nemam mi jedan negativan komentar sem činjenice da nisam uspela da nađem dovoljno veliki izbor dodatne opreme za njega. Po ponudama u radnjama koje prodaju maske, futrole i sl. Ispada da je zemlja Srbija puna iPadova i da ništa drugo nema u ponudi. A realnost je ipak drugačija.

Sa cenom od 9.990 dinara – TOPLA PREPORUKA

Ustupio na testiranjelogo

Comments

comments