Ona je Ivana Pataković autor i voditelj emisije Tu&Tamo. Ivana je novinarka koja je definitivno intervjuisala najviše muzičkih zvezda, ali je i osoba koja može da vam toliko toga ispriča o MTV dodeli nagrada. Zbog posla je dosta putovala i evo njenih saveta za idealan city break ovog meseca (ali i nekog drugog). 

Gde otići na produženi vikend ovog meseca?

Monte Carlo! I to ne samo ovog meseca jer je ovo predivan grad. Toliko je razloga da se poseti Monte Carlo. Predivan pogled, činjenica da je Monaco druga po redu najmanja država na svetu, zalazak sunca koji će vas ostaviti bez daha, prelepe plaže, biljke koja možda niste nikada pre videli, vreme je uvek lepo… Ovo je grad u kome se jednom godišnje ulice pretvaraju u straze za trkanje.

Koji TUCANO model je idealan za put u Monte Carlo?

Bilo koji model iz Ted kolekcije. Dopada mi se što ih ima raznih veličina ali mi se još više sviđa što su u pitanju vesele boje. Monte Carlo je živopisan i za takav grad vam trebaju ranac ili torba živopisnih boja. Veličina prtljaga zavisi od karte koju uzmete jer je sada dosta povoljno otići do Nice (i onda kolima ili autobusom) do Monte Carla. 

Šta obavezno posetiti?

Treba obavezno prošetati do “Prinčeve palate”, napraviti neku sliku ispred “Kazina” i ako vreme dopušta, bućnuti se u azurnom moru na plaži “Larvoto”… Ispred Kazina možete popiti odličnu kafu ali i pojesti jedan od najukusnijih sladoleda ikada. Naravno, niste u obavezi da okušate sreću ali ćete uživati u pogledu na sve ono što se dešava ispred vas dok vi polako pijete kafu.

Knjiga koju treba poneti sa sobom?

Nešto opuštajuće i zabavno, na primer “Šta god te čini srećnim”, Vilijema Satklifa.

Telefon koji najbolje slika?

IPhone 11. Nekako sam verna ovom brendu.

Slušalice koje nosite?

Muzika mi je pokretač i dosta je bitna u mom životu. Želim kvalitetan i jasan zvuk. Trenutno M50x Audio-technica a uskoro možda i SQ1TW za ranac.

Pet pesama koje predlažete?

Zaz “Je Veux“, Duran Duran “Rio“, Jamiroquai “You Give Me Something“, Isabelle Adjani “Pull Marine” i David Bowie “Let’s Dance

Film koji bi trebalo pogledati pre puta?

Dina! 

Šta je ono što treba obavezno poneti?

Naočare za sunce.

Omiljena izreka vam je?

“Ko peva zlo ne misli”

Komentari

Komentari