img_7147

Nekada davno, davno, postojao je savršen ranac za laptopove. Bio je jak. Bio je čvrst. Bio je izdržljiv. Niko nije mogao da ponese koliko je on mogao. Niko nije mogao tako brzo da se obriše i očisti kao što je on mogao. Niko nije bio vredniji od njega. Niko nije mogao da se poredi sa Logitech Kinetic rancem.

Sve što je dobro ima kraj ili nastavak ali Logitech nikako nije hteo da obraduje sledbenike Kinetic ranca.

A čekli su. Čekaju i danas. I šalju upite uvoznicima ali nekada se lepe stvari ne dešavaju više puta.

Šalu na stranu, ali Kinetic je definitivno godinama bio najkvalitetniji ranac koji ste mogli nabaviti na našem tržištu. Onda je ove godine pojavio ASUS ROG. Odličan i izdržljiv ranac ali malo jača cena. To je možda i razlog zbog koga ga nema u dovoljnim količinama kod dobavljača.

Kada mi je poslat novi model Targusa za laptopove do 18“ pomislila sam „Evo ga još jedan crni ranac“. Nisam baš bila oduševljena dok ga nisam otpakovala.

img_7150Jeste crn ali sa kombinacijom neke plavo sive (neki je zovu golublje plava) i idealan je za kombinovanje na putovanjima. Ja sam ga u startu nazvala „idealnim rancem za vikend putovanja“.

Deo za laptop je postavljen tankim sunđerom, tapaciran kako kažu. Ima odvojene delove za fajlove i druge potrepštine. Napred je džep za smart telephone i biznis kartice.  Uz ranac dobijate impregniranu navlaku za ranac u slučaju kiše. Vaš laptop je ipak najbitnija stvar i treba ga sačuvati i po najjačim pljuskovima. Ručka za nošenje, kaiš za struk, dodatno punjenje na leđima i izdržljiv materijal čine ovaj ranac savršenim saputnikom na putovanjima.0010974_atmosphere-17-18-xl-laptop-backpack-blackblue_400

0010972_atmosphere-17-18-xl-laptop-backpack-blackblue

Uz moj manji laptop ja sam u ovaj Targus ranac uspela da upakujem šminku, cipele, nakit i još neke sitnice. Samo još da smislim gde bi da otputujem…

Comments

comments