Predstojeći Animal Crossing: New Horizons DLC Happy Home Paradise, biće “prvi i jedini” DLC u igrici za koji ćete morati da platite. Kada je predstavljen tokom Animal Crossing Direct u oktobru, najavljen je kao “prvi plaćeni DLC” za igru, međutim sada se zna da bi to trebalo da bude i jedino plaćeno proširenje koje je Nintendo planirao za New Horizons.

Mnogo toga dolazi uz ažuriranje Animal Crossing: New Horizons 2.0. Tokom Animal Crossing Direct-a smo videli veliki broj pomoćnih funkcija i dodataka koji dolaze na ostrva ovog novembra, a kako se približava objavljivanje ažuriranja, uzbuđenje igrača samo raste. Od novih mesta kao što je Brewster’s cafe do povratka drugih voljenih likova kao što je Kapp’n, imaćemo toliko razloga da se vratimo životu na ostrvu. Evo ukratko osnovnog što očekujemo:

Animal Crossing: New Horizons Update 2.0 će biti lansiran 5. novembra 2021.

Brewster’s The Roost Cafe – Biće veoma uzbudljivo videti The Roost u New Horizons po prvi put. Možete ući u kafić da se počastite nekom od njegovih specijalnih mešavina, moći ćete da podelite toplu šoljicu kafe sa drugim seljanima, pa i Izabel. Imaće telefon Amiibo centra da pozovete likove po izboru da vam se pridruže, i da popijete šoljicu sa više prijatelja u gostima. Sve izgleda tako prijatno.

Kapp’n boat ture –  Morska kornjača se zvanično vraća sa izletima brodom i vožnjom na misteriozna ostrva. Moći ćemo da se ukrcamo na mali čamac, gde će Kapp’n pevati serenade dok plovimo. Povratni put košta 1000 Nook milja, a ostrva su posebne destinacije koje samo on zna.Ova ostrva mogu imati novu ili čak imati drugačije godišnje doba ili doba dana od vašeg ostrva, što je korisno kada skupljate određenu ribu ili bube.

Harv’s Island – Ovo ostrvo na kome pravimo sopstvene fotografije, dobija promene. Divni pas stvara trg sa svim vrstama prodavnica, a mi možemo da im pomognemo da se otvore na ostrvu. Mnogo pop up prodavnica kao što su Kicks accessories i Sahara’s rugs će doneti tepihe i pozadine, zajedno sa nekim novim dodacima koji će vratiti neka poznata lica, uključujući:

  • Tortimer,starija kornjača, koja će čuvati stvari za vas
  • Reese i Cyrus, omiljeni par alpaka, sada će moći da prilagodi stavke koje ne možete sami da prilagodite, kao što su artikli iz prodavnice Nook Miles kao što je svetionik koji je obično samo jedne boje. Ranije smo mogli dobiti drugu boju samo trgovanjem, ali sada ćete moći da je promenite na ostrvu Harv. 
  • Katrina gatara se takođe vraća sa svojom malom radnjom u kojoj će nam svaki dan otkrivati ​​naše bogatstvo.

Harriet i frizure –  Harvijeva dugogodišnja prijateljica Harijet dolazi i donesi svoje frizersko umeće na ostrvo, što znači da ćemo dobiti neke nove frizure kojima ćemo oblikovati naše seljane. Kao da su pročitali moj tekst o staromodnim frizurama seljana pisan za Games BlogSa 11 novih stilova koji će se dodati, Harijet će vas naučiti kako da napravite neke od njih kada odete da je posetite radi nove frizure.

Ostrvske kancalarije – Ostrvske kancalarije se zvanično uvode u NH. Možda se sećate ako ste igrali AC: New Leaf da vam kancalarije daju da odlučite kako će vaš grad ili ostrvo funkcionisati. Ako donesete uredbu kao što je Early Bird, vaši seljani će ustajati ranije da biste razgovarali ujutru. Night Owl čini da ostrvo radi u kasnijim satima. To je fantastična mala funkcija koja vam omogućava da prilagodite ostrvo svojim potrebama ako želite da igrate rano ili kasno i da ne propustite.

Više opcija eksterijera – Usluge kućnih prepravki Tom Nooka dobijaju malu nadogradnju, sa više opcija za promenu spoljašnjeg  izgleda vašeg doma. To znači da ćete imati više izbora kada je u pitanju prilagođavanje vašeg krova, vrata i poštanskog sandučeta. A prema onome što se dalo videti u Direct-u, postoje neke veoma elegantne i zanimljive opcije.

Proširenje skladišta – Zajedno sa više opcija spoljašnjeg izgleda vaše kuće, takođe možete još jednom proširiti svoje kućno skladište. Sa još tri dostupna proširenja, možete povećati svoje skladište sa 2.400 na 3.200, 4.000 ili maksimalnu veličinu od 5.000. Sa toliko stvari u ovoj igri, sjajno je znati da ćemo imati još mnogo prostora da zadržimo sve što dodamo u našu kolekciju.

Kuvanje i zemljoradnja – Sada ćemo zvanično kuvati sve što poželimo sa mnoštvom novih recepata za kuvanje. Pica, Minestrone, pomfrit, baget…Moći ćemo da pravimo nove ukusne namirnice za obroke od naših useva. Možemo da uzgajamo minijaturne farme sa paradajzom, šargarepom, krompirom, šećernom trskom, pšenicom i da va jela budu ukusna.

Nove stavke Nook Miles koje se mogu iskoristiti​​​​​​​ –  Ako imate gomilu Nook Miles-a, uskoro ćete moći da kupujete sve vrste „DIY“ recepata, predmeta, nameštaja i nadogradnje aplikacija. Mnoštvo novih artikala za trg, kao:Plaza Balloon Wagon, Park Fountain, Plaza Ferris Wheel, Inflatable Plaza toy, Plaza Game Stand….Novi dodatci Nook Miles koji dolaze u ažuriranju su:

  • Pro decorating license: Omogućava vam da dodate dekor za plafon i rasvetu
  • Pro construction license: Maksimalno 10 mostova i 10 nagiba sada se može postaviti na vaše ostrvo, a dodato je i devet novih tipova ograda, uključujući ogradu za parkove, ogradu od blokova, valovito gvožđe ograde, velike rešetkaste ograde, ograde od bambusovih letvica, zelene ograde od bambusa, ograde od balvana i smrznute ograde. Neki od ovih novih recepata za ogradu takođe se mogu prilagoditi.
  • Pro Camera App: Omogućava vam da koristite ručnu kameru iz prvog lica sa pogledom koji je u ravni sa nivoom očiju zajedno sa režimom kamere sa stativom tako da možete da budete na slici iz istog pogleda, ugla
  • Custom Design Patterns +: Obrasci koji se mogu koristiti za predmete sada se mogu nositi kao odeća i koristiti kao tapete i podovi.
  • New reactions: 11 novih reakcija se takođe dodaje, sa reakcijama kao što su Waving Goodbye, Stretching, Jammin (igranje uz muziku), Listening Ears i Say Cheese. 
  • Island Life 101: Pruža savete o uživanju na ostrvu, uz korisne savete Toma Nooka

Novi nameštaj – Novi nameštaja će početi da se pojavljuju u Nook’s Cranny-u. Takođe možete odabrati novi alat koji će biti predstavljen u ažuriranju 2.0. Poznat kao komplet za postavljanje merdevina, ovaj sjajni alat vam omogućava da trajno postavite merdevine na litice tako da nećete morati da vučete merdevine okolo da biste došli do viših tačaka na vašem ostrvu.

K.K. Slider i nove pesme – Naš omiljeni pas ima nove zvuke i 12 pesama koje možemo da dodamo u  kolekcije ploča.  Direct je pokazao neke od obrada kao što su K.K. Break, Chillwave, K.K. Dub, K.K. Chorinho, K.K. Fuge, K.K. Hip Hop, K.K. Lovers, i K.K. Slack-Key. Novi komad nameštaja je veyan za njega, i to je slatka mala muzička kutija koja će nam omogućiti da slušamo pesme na nov način.

Provucite kroz uske prolaze – Ako, na primer, svoju stolicu postavite preblizu stočića za kafu, moći ćete da se krećete kroz mali prostor između nameštaja da biste se kretali po sobi. To takođe znači da i dalje možete da sedite na kauču a da ne budete blokirani predmetima u blizini. 

Grupna aktivnost vežbe istezanja – Igrači su dobili dosta promena a jedna je baš zdrava! Oni će sada moći da organizuju grupne vežbe istezanja sa svojim susedima tako što će koristiti motion kontrole pokreta da bi se istegnuli u stvarnom životu. Ok, ili jednostavno mogu da koriste dugmiće. Ovo je jako interesantna opcija i nadam se da će je koristiti svi.

Comments

comments