Slušalice su poslednjih par godina sve prisutnije kao gadget ali su jos zastupljenije kao modni dodatak. Sve je više devojaka (ali i muškaraca) koji ih uklapaju sa gardarobom.

Mani iskreno smeta kada vidim fenomenalno obučenu devojku, sa skupim krpicama i full šminkom koja ide ulicom, ili stoji u prevozu i sluša muziku preko nekih slušalica koje samo što se ne raspadnu a svi oko nje čuju neke od „hitova“ koje sluša.

Nemojte me pogrešno razumeti. Ja sam svesna toga da neko nema novca. Svesna sam i toga da možda taj neko ne razmišlja na isti način. Isto tako sam svesna i ponude slušalica u našim radnjama. Verujte mi kada kažem da je razlika između kvalitetne izrade i zvuka slušalica koje se prodaju smešna, a nekada je i nema. Na vama je da samo da se prvo dobro raspitate šta kupujete.

U pitanju je vaš sluh. Sluh vašeg deteta. To je nešto o čemu morate voditi računa.

Dobro pogledajte i po par sličnih modela različitih brendova. Razlika u ceni bubica od X brenda do najkvalitetnijeg (a da ipak nije Beats ili sl.)  je do par stotina dinara. Uzmite u obzir i kvalitet izrade, garantni rok, vreme potrebno da zamenite ako ne radi pa sračunajte šta je to što se više isplati.

Ja iskreno, obožavam slušalice. Da mogu, imala bih za svaku kombinaciju po jedan model.

Ovih dana sam nosila i testirala najnovije Pioneer BT SE-MJ561. I teško će mi pasti rastanak od istih.15326095_1418394994861683_2175327845985096060_o

Prvo, boja je savršena. Retko kada se kod nas pojave slušalice zlatnih ili metalik boja a ove su negde između zlatne i roze zlatne.

Rajf je urađen od bež kože i istim materijalom su i postavljene u unutrašnjosti slušalica.

Baterija traje i do 15 sati tako da nisam imala problema sa punjenjem i prestankom rada na sred ulice.

Ove slušalice poseduju i kvalitetan kondenzatorski mikrofon, kontrole za jačinu, playback i pozive.

Zvuk je kristalno jasan i jak. Među retkim modelima su koje nisam mogla da okrenem i slušam na najjačem. Bas je fenomenalan.

U pakovanju naravno imate i kablove ako rešite da ih koristite na standardni način, ili ipak potrošite bateriju.

Ovih slušalica se ušlo u Srbiju samo 5 komada i ekskluzivno se prodaju u Comtrade radnjama.

Cena je malo „jaca“’  u odnosu na neke slušalice srednje klase ali ako uzmemo u obzir da su bežične i BT , cena je povoljna – 10.999ctlogo

Comments

comments