Pokemon Company je najavio sledeći Pokemon Presents za 24. Juni, 2020 i izvesni pokemon je u pozadini najnovijeg Pokemon Presents i on je najverovatnije znak da će se objaviti tj. prikazati  Let’s Go verzija Pokemon Gold i Silver.

Na kraju današnjeg Pokemon Presents, Predsednik i CEO kompanije Pokemon, Tsunekazu Ishihara je najavio još jedan novi Pokemon Presents za 24. Juni, ali nije dao nikakve nove detalje osim da je u pitanju “veliki projekat” na kojem kompanija radi.

Ipak, ukoliko bolje pogledate pozadinu današnjeg Pokemon Presents, primetićete nekoliko Pokemona koji će potvrditi nastavak za Pokemon, Let’s Go! Pikachu i Let’s Go! Eevee za Pokemon Gold i Silver.

Prva potvrda je na sredini police, koja se nalazi iza Ishihara. Pokemoni na ovoj polici su Ho-Oh, Lugia, Lapras, Mewtwo, Typhlosion, Feraligatr, Raikou, Entei i Suicune, a svi oni se pojavljuju u Pokemon Gold i Silver Pokedex-u.

Na vrhu police levo, vide se Politoed, Sudowoodo i Ampharos.

I na kraju, i verovatno jedan on najbitnijih znakova, u donjem desnom uglu police je Pokemon: Let’s Go, Eevee! Nintendo Switch bundle kutija i Eevee, Espeon i Umbreon. Ovo je nenametljiv način da nam se pokaže kako je sledeća objava u Let’s Go serijalu najverovatnije Pokemon: Let’s Go, Espeon! i Let’s Go, Umbreon!?

Ovi mogući tizeri se vide u prezentaciji koja traje skoro 11 minuta a puna je najava za Pokemon Smile,Pokemon Cafe Mix,New Pokemon Snap za Switch,Mega Evolutions za Pokemon Go, i još jedan pogled na Pokemon Sword and Shield Isle of Armor DLC, koji je izašao danas.

Komentari

Komentari