Konzole su uvek u startu bile crne pa smo onda dobijali limitirana izdanja u trendi bojama, kao i kontrolere. Sećam se da su zlani i srebrni Dual Shock 4 bili rasprodati za samo 2 dana svuda u svetu u preorderima. Imali smo i konzole inspirisane velikim hitovima a PS5 je doneo, čini se, neke nove trendove.

Beli PS5 zahteva opremu koja će nekako biti u istom tonu. Digitalna opcija PS5 se kod nas neće pojaviti u nekim velikim količinama sve dok PlayStation store ne zaživi pa će crna oprema svakako biti tu ali ko će odneti pobedu, tj. prodaju u većim brojkama, videćemo na kraju godine.

Bela definitivno izgleda fenomenalno, ali ima svoje nedostatke. Da li razmišljate o tome kako ćete održavati belu proizvode ili ste se nekada gorko kajali i pitali se šta vam je to trebalo?

Beli proizvodi se mnogo lakše prljaju i imam utisak da mi uvek jedna magična krpa mora stajati na stolu.

Ovi proizvodi se lako mogu oštetiti. Doboljno je da vam jednom ispadne iz ruke i kod jeftinijih modela i brendova već morate da razmišljate, ili jurite po netu neke informacije o tome šta je najbolje koristiti da prikrijete ošteženja i ogrebotine.

Prašina, promena boje vremenom, naročito ako vam je proizvod neko vreme stajao na nekom sunčanom mestu… Kada čitam sve ovo prosto se pitam vredi li?

Odgovor je… vredi!

Kvalitet, malo pažnje i ovakvi proizvodi se isplate.

Razer izbacuje bele periferije.

Trust donosi celu seriju PS5 novih proizvoda u beloj boji i svemu tome još dodaje jedan veseli detalj.

Baš danas su globalno pokrenuli anketu o tome da li odabrati neke dodatne boje i šare i u odnosu na reakcije, izbaciće unapređene opcije svojih Carus gejmerskih slušalica. Srbija ne učestvuje u ovoj anketi jer su društvene mreže za ovaj region trenutno ugašene, ali ako pratite globalnu stranicu, odgovorite.

Čujem da ima i nagrada.

Iskreno, dobro je da se nude novi proizvodi i da se radi na unapređenju starih i provereno dobrih.

Da li ćete podleći trendovima, to je ipak vaš izbor.

Ja moram da priynam da mi ovi proizvodi izgledaju veselo, interesantno i da sam definitivno u nedoumici koju od ovih boja bi odabrala. Crvenu možda?

Comments

comments