Postoji veoma specifičan način da se uhvati tip Ghost/Flying u rimejkovima Sinnoh-a i ako niste pažljivi, možda ćete ga propustiti. Evo kako da dobijete Drifloon u Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearl.

Jesu neka nova vremena ali Gen IV prebacuje igrače nazad u Sinnoh region kao da je ponovo 2006 godina. Čak iako ste možda početnik u skupljanju Pokemona, znate da je jedan od najbitnih poteza i dela igre da napravite dobar tim! Postoje Pokemoni, i Pomekoni… Neki nisu baš omiljeni a neki su prave zvezde. Drifloon je definitivno veoma popularan i mnogi bi želeli da ga imaju u timu. Trenerima je omiljen jer ne samo da je lep i sladak već i napreduje i njegova evolucija, Drifblim je solidan kandidat u bitkama protiv Gym Leaders i Elite Four.

Kako ga uhvatiti?

 

Da biste ga iznedrili, morate da stignete do  Valley Windworks (istočno od Floaroma Town) i tamo pobedite Team Galactic. Ovo se dešava nakon pobede nad prvim liderom teretane, Roarka, u Oreburgh City. Nakon ovoga svakog petka će se pojaviti jedan Drifloon ispred zgrade.  

 

Imajte na umu da ako pobedite Team Galactic u petak, moraćete da sačekate celu nedelju dok se ne pojavi ponovo. NEMOJTE menjati datum na satu svog Nintendo Switch-a kao način da zaobiđete čekanje jer ćete biti isključeni iz svih vremenskih pojavljivanja na 24 sata. Jednostavno nema drugog izbora nego čekati!

  • Sačekajte petak nakon što ste pobedili Team Galactic.
  • Krenite do Valley Windworks tokom dana. Ovo se dešava između 10:00 i 19:59 časova
  • Ako se uradi ispravno, videćete Drifloon-a kako lebdi ispred ulaznih vrata zgrade. Jednostavno stupite u interakciju sa njim da biste započeli bitku.

Kako evoluirati Drifloon u Drifblim u Pokemon BDSP?

Evoluirati Drifloon u Drifblim je jednostavno! Za razliku od drugih Pokemona u Pokedex-u, ne postoji poseban trik ili metod, jednostavno ga podignite na nivo 28 putem bitaka i/ili Rare Candy i on će se transformisati.

 

Ne postoji drugi način da dobijete Drifblim van ovoga, tako da morate da koristite gornju metodu da uhvatite Drifloona i zatim ga razvijete.

Pokemon Brilliant Diamond Cena 7.999 LINK

Pokemon Shining Pearl Cena 7.999 LINK

Brilliant Diamond and Shining Pearl – Double Pack  Cena 15.999 dinara LINK

Komentari

Komentari