Prostorno-vremenska izobličenja su odličan izvor retkih Pokemona i predmeta u Pokemon Legends: Arceus. Evo kako da aktivirate distorziju nakon što je pronađete.

Dok istražuju Hisui svet, igrači Pokemon Legends: Arceus će povremeno dobijati poruku na vrhu svog ekrana koja ih obaveštava da se čini da se formira izobličenje prostora-vremena. Kada se to dogodi, trebalo bi da prestanete sa onim što radite i pogledate okolo u potrazi za nečim što izgleda kao džinovska kugla električne energije koja se formira negde u blizini.

Usudite se da istražujete i proverite kakva vas nagrada učekuje na kraju munja. Prostorno-vremenska izobličenja su odličan način za snimanje retkih Pokemona, ali i za hvatanje nekih od Pokemon Legends: Arceus najvrednijih i teško dostupnih predmeta. Međutim, biće vam potreban prilično dobro izjednačen tim na raspolaganju, pošto će svi Pokemoni na koje ćete naleteti unutar ovih distorzija biti veoma visokog nivoa, posebno za one koji tek kreću u svoju avanturu.

Odmah po prijemu poruke o formiranju prostorno-vremenske distorzije, igrači bi trebalo da krenu do ogromnog svetlećeg balona. Oni će moći odmah da uđu u njega, ali će možda trebati malo vremena da se zaista pojavi prava distorzija. Obično će to biti negde između 30 sekundi i pet minuta, mada će za većinu biti oko tri minuta.

Igrači mogu biti u iskušenju da sačuvaju svoju igru nakon što počne da se formira izobličenje prostora i vremena, a zatim ponovo učitaju ako ne dobiju Pokemone ili predmete koje žele. Ovo je loša ideja! Distorzije prostora i vremena će nestati ako igrači završe sesiju igre ili napuste prostor. Kao takvi, neće biti tu kada se igrači ponovo učitavaju.

Nebitno je da li igrači čekaju unutar ili izvan balona, bitno je da čekaju da se na ekranu pojavi poruka u kojoj se pominje da se sada pojavila distorzija prostor-vreme. Kada se to dogodi, trebalo bi da uđu u balon ako već nisu i da odmah počnu da prikupljaju predmete i hvataju Pokemone. Prostorno-vremenskadistorzija obično traje oko pet minuta (ne računajući vreme bitke), i nakon toga će se stvari vratiti u normalu. Za sada niko nije pronašao način da se napravi oblik prostorno-vremenske distorzije.

Igrači će pronaći u distorziji retke Pokemone visokog nivoa poput Alakazam i  Gengar unutar prostorno-vremenskih distorzija, od kojih će se svi ponašati agresivno prema njima. Oni će napadati igrače čim ih spaze i bitno je da ih što češće izbegavate. Redovno će se udruživati sa igračevim Pokemonima u borbi. Eevee će se takođe pojaviti pred kraj svake distorzije, dok će početni Pokemoni igre i njihova evolucija početi da se pojavljuju kada igrači završe glavnu priču.

HP divljeg Pokemona se neće ponovo napuniti ako igrači pobegnu od njega, a zatim počnu ponovo da se bore sa njim ubrzo nakon toga. Igrači bi trebalo da iskoriste ovo da brzo ozdrave svoj tim dok postepeno uništavaju zdravlje Pokemona na visokom nivou.

Pored retkih Pokemona, igrači će takođe moći da pronađu ogroman broj retkih i vrednih predmeta unutar ovih prostorno-vremenskih distorzija. To uključuje naravno grumene, fragmente zvezda i šarene krhotine, kao i evoluciono kamenje i predmete. Igrači čiji Pokemoni nisu dovoljno jaki da se nose sa Pokemonima u ovim distorzijama se savetuje da potrče okolo i pažljivo izbegavaju napade i da  sakupljaju predmete umesto ideje da rizikujumogućnost da njihov tim bude zbrisan u borbi i da budu primorani da se vrate kampovanju.

Comments

comments