Otkako su Pokemon igre uvele onlajn kompatibilnost sa generacijom 4 na DS-u (Diamonda and Pearl), treneri su bili u mogućnosti da se povežu na mreži pomoću funkcije Mistery Gift da bi dobili ekskluzivne i obično ograničene poklone, kao što su retki Pokemoni. U Pokemon Legends: Arceus, ponovo se vraća funkcionalnost Mysteri Gift.

Igrači će moći da otključaju funkciju Mistery Gift kada stignu do pete glavne misije priče. Ako igrači ne odlaze i ne rade mnogo zahteva i hvatanja Pokemona, onda bi dolazak do pete misije trebalo da traje oko sat ili dva najviše. Igrači će moći da koriste Mistery Gift tako što će ući u određeni meni. Srećom, može se koristiti u bilo kom trenutku, osim ako su igrači u scenariju bitke na terenu.

Igrači treba da pritisnu dugme za gore na d-padu da bi otvorili meni. Odavde, mogu da se kreću kroz različite stranice koristeći ZL ili ZR okidače na Nintendo Switch-u. Sada bi trebalo da postoji kartica koja prikazuje signal Wi-Fi veze sa nekim komunikacijskim opcijama. Tu pritisnite dugme Mistery Gifts da se povežete na mrežu i primate poklone od kompanije Pokemon.

Sada pritisnite Get Via Internet. Naravno, da bi ovo funkcionisalo, igrači će morati da imaju svoj Switch povezan na internet. Igra će početi da traži sve potencijalne misteriozne poklone. Upravo sada, na početku i odmah posle lansiranja, treneri mogu da dobiju poklon odeće koji uključuje fensi kimono, moderni donji deo i masku lisice, a svi ovi predmeti su bazirani na novom Hisuian obliku Growlithe-a.

Predmeti će igračima biti dostupni samo do 9. maja 2022.

Kompanija Pokemon će verovatno najaviti nove događaje kako vreme bude odmicalo, tako da igrači mogu očekuju da dobiju još više poklona.  Mi ćemo se potruditi da vas o svemu obavestimo a predlažemo da pratite zvanične kanale društvenih medija za Pokemone da biste saznali kada počinje sledeći događaj.

Proverite ponudu Nintendo Switch naslova u Games radnjama.

Comments

comments