Najnoviji trejler video o kojem sam pisala, a koji je objavljen za igru Pokemon Scarlet i Violet pružio je obožavaocima franšize čitav niz novih informacija.

Obožavaoci su saznali kada igra izlazi, legendarne Pokemone svake verzije, nove profesore i neke nove Pokemone. Među njima je i novi normalni tip Hog Pokemona koji se zove Lechonk. Već su krenuli ne samo komentari već i razne druge opcije izražavanja simpatija prema likovima. Hit na internetu je heklana verzija Lechonka koju je napravio i objavio jedan fan a koja izgleda savršena za stavljanje u džep svakog obožavatelja.

Pokemon zajednica će se verovatno složiti da je lista novih Pokemona koja se uvodi u svaku generaciju jedna od najočekivanijih karakteristika franšize. Iako novi region u Pokemon Scarlet i Violet ostaje za sada nepoznat tj. neimenovan, novi trejler igre je otkrio nove Pokemone koji se vraćaju. Lechonk je na prvi pogled postao miljenik zajednice od momenta kada je otkriven, pa nam se čini da ćemo još dosta toga videti do 18. novembra.

Komentari

Komentari