Moj omiljeni Amazon (kada je u pitanju kupovina) je objavio da njihova nova free-to-play hero pucačina Crucible izlazi 20. Maja.

Igra će imati 10 karaktera i tri moda igre.

Crucible je takmičarska igra. Igrači mogu da unapređuju svoj lik i unaprede svoje sposobnosti. Veličina i ciljevi tima zavise od moda koji se igra, a kombinuju se PvE i PvP gameplay.

Modovi na lansiranju igre će biti Heart of the Hives, Harvester Command i Alpha Hunters.

Heart of the Hives je 4v4 mod u kome se oba tima bore protiv boss čudovišta po imenu Hives. Kao nagradu dobijate srca kada ga ubijete. Tim koji prvi dobije tri srca dobija meč. Poenta je da balansirate između toga da ubijete čudovište ali i da pobedite neprijateljski tim. Neki kažu da dosta podseća na Destiny 2 Gambit mode.

Harvester Command je 8v8 mod koji traži od timova da unište resurse protivničkog tima.

I na kraju, Alpha Hunters je Crucible odgovor na battle royale. Osam parova ide na mapu i bori se sve dok ne ostane samo jedan.

Ima se kao izbor 10 lovaca. Developer igre Relentless Studios koji je samo jedan od gejming studija pod okriljem Amazona, tvrdi da se za svačiji ukus pronađe pravi lik. Kao i MOBA, vaš lik počinje iznova svaki meč ali imate na raspolaganju kompletnu paletu oružja i sposobnosti od momenta kada igra počne.

Crucible će biti dostupan za PC preko Steam-a od 20. Maja 20. Za sada nema informacija o tome da li će se ova igra pojaviti i za igranje na konzolama.

Komentari

Komentari