3

 

Odmah u startu se izvinjavam na lošem stanju kutije ove tastature na slikama ali vas molim da imate u vidu da je stigao samo jedan komad u Srbiju a da nas ima više zainteresovanih da je probamo. Kako sam ja ipak jedina sa štiklama od xx centimetara, tastatura je završila kod mene a vi imate eksluzivu da sve o njoj pročitate ovde (uz napomenu da da je ovo prvi utisak i da će dodatni komentari ulediti posle par nedeljka korišćenja iste).

Ono što se odmah primeti je velika sličnost sa najprodavanijom tastaturom za korišćenje „iz fotelje“, što znači za korišćnjenje na vašem televizoru – Logitech K400. Ovde imamo K ali i 2600 a i drugi je brend.

Čim se Rapoo pre menje od dve godine pojavio na našem tržištu, skrenuo je na sebe pažnju velikom sličnošću sa Logitechom. I to ne samo dizajnom proizvoda već i dobrim kvalitetom a pristupačnijim cenama. Kako je potražnja za ovom vrstom tastatura sve veća izbacivanjem novijih modela televizora na kojima pratite sve sadržaje sa interneta, bilo je samo pitanje vremena kada će i Rapoo izbaciti svoj model.

1

 

K2600 je mala i tankog dizajna. Na zauzima mnogo prostora. Dimenzije su joj 380mm x 145mm. Lagana je i neće je biti problem držati duže u rukama, ili na kolenima (što je ipak češća poza). Interesantno je da je zaštićena od oksidacije i samim tim joj je produženo trajanje.

Bežična je sa USB risiverom, 2,4Ghz konekcije do 10m, što će biti dovoljno i za sedenje u naudaljenijoj fotelji u vašoj sobi.

Desno je Touchpad koji je  malo veci nego kod K400, jednostavan za navigaciju i surfovanje sa Windows 10.

Multimedijski tasteri su tu za brzi pristup funkcijama kao što su media pleyer, homepage, regulacija zvuka i sl.

U kutiji se nalaze baterije i USB risiver.

Najavljena cena ove tastaure je dosta niža od konkurencijske a ekskluzivno će se prodavati u WIN WIN radnjama od novembra.

Comments

comments