Na naše tržište je upravo stigao najmanji miš koji ste do sada videli (a da radi) i da nije neki eksponat samo za izlaganje. Reč je o Rapoo 3360Plus, bežičnom mišu, umanjenoj verziji standarnog 3360 miša.

rapoo-3360

 

Za početak, i samo pakovanje miša je specifično i idealno za poklanjanje. Mala providna kutija kojoj samo fali mašnica. U njoj je miš, USB risiver i baterija.

Prvi komentar nekoga bi mogao biti da je miš premali. Za mušku šaku svakako jeste. Za neke žene, možda. Ali ono što je meni odmah bilo jasno je da je savršen za male dečije ruke. Samo sam se prisetila moje ćerke i njenog igranja Care bears, Aladina i ostalih igrica kada je bila mala. Jednom rukom je vukla miša a drugom pritiskala dugme. I bilo mi je žao. Izgledalo je kao da se muči.

Ovo je znaci idealan miš za decu. Rapoo ih pravi u 5 boja. Nema kablova već USB risiver pa su tako u mogućnosti da ga pomeraju kako im je volja (a znate već kako to izgleda). Domet mu je do 10 metara. Miš se lako instalira jednostavnim postavljanjem risivera u USB port.

Rapoo 3360 Plus odlicno leži u ruci pošto je sa strane gumiran. Plus mu je i činjenica da ga mogu koristiti i osobe koje koriste levu ruku.

14614404_10154472213722527_744180195_o

Iako su veselog dizajna, nemojte misliti da je u pitanju miš slabih karakteristika. Ovo je dokaz onoga da izgled može i da prevari. Rezolucija do 1000DPI, senzor 2,4GHz bežični i precizna kontrola krusorom za navigaciju na PC, laptop ili tablet uređaju. Miš bi trebalo da radi do šest meseci bez prekida, ali to ću vam potvrditi za 6 meseci.

Radi i na MAC racunarima.

Od operativnih sistema zahteva Windows XP, Vista, 7, 8, 10, Mac OS X 10.6 i USB port.

 

U prodaji u Srbiji od novembra.

Uvoznik Repromarket

Comments

comments