Nažalost, nisu svi u stanju da uživaju u video igrama.

Iako bih uvek ohrabrivao starije igrače da uzmu kontroler i igraju – mnogi to rade – to može biti zastrašujuće. Uzimamo zdravo za gotovo koliko su moderne igre komplikovane i nemaju svi vremena da uče.

Zbog toga je Reddit korisnik odlučio da priču igre Red Dead Redemption 2 pretvori u knjigu kako bi njegov otac mogao da uživa u svoj lepoti i bogatstvu priče. On je podelio prvih par stranica na Reddit-u, i fenomenalne su!

Ovaj autor je rešio da priču ispriča kroz naraciju i viđenje John Marston-a. To su u osnovi, John-ova sećanja na Arthur-a, Dutch-a i sve ostalo što se dešava pre Red Dead Redemption. Po komentarima je mnogo onih koji bi voleli da pročitaju celu knjigu kada bude gotova i nadaju se da će se projekat završiti.

Nama trenutno samo pada na pamet da bi RockStar tu možda mogao da napravi neki problem ali…

Rockstar je potvrdio da je Red Dead Redemption 3 sprema ali to baš neće biti tako brzo. Knjiga bi bila idealna zanimacija u međuvremenu.

 

Amerika, 1899. Počeo je kraj ere Divljeg zapada. Nakon pljačke koja je krenula naopako u zapadnom gradu Blackwater, Arthur Morgan i banda Van der Linde su u bekstvu. Sa saveznim agentima i najboljim lovcima na glave koji su im za petama, banda mora da pljačka, krade i bori se preko robusnog terena u središtu Amerike da bi preživela. Dok produbljivanje unutrašnjih podela preti da razori bandu,  Artur mora da bira između sopstvenih ideala i lojalnosti bandi koja ga je odgajila.

Trenutno na promociji za Crni Petak po akcijskoj ceni!

 

 

Comments

comments