Kada preuzmete vaš primerak Riders Republic i završite sve obaveze kako bi na miru uživali u igri, spremni ste da se uključite u  takmičenje u raznim  iscrpljujućim ekstremnim sportovima. Bez obzira da li skijate, koristite padobran, snoubord ili samo jurite niz padinu na biciklu sa velikim gumama, evo nekoliko osnovnih saveta. 

Da biste se pripremili za prvih nekoliko dana u ovom velikom otvorenom svetu, morate da znate i nekoliko stvari kako biste bili ispred ostalih. A konkurencija će biti velika!

Prvo, imajte na umu vašu potrebu za brzinom. Iako je u potpunosti ok vožnja što je brže moguće u svakom trenutku, moraćete da pazite na stazu ispred vas i da koristite kočnicu kada je to potrebno da biste zaobišli te uske zavoje. Drugo, držite se dalje od gužvi i ludila. Gledajte pažljivo haos ispred sebe i dobro se čuvajte. Onda, kada vidite otvor, tada treba prestići i oteti pobedu onima koji su se tukli.

Kočnica vam je najbitnija

Veštine se cene više od brzine

Zakucavajte se u konkurenciju

Vežbajte, vežbajte, vežbajte u zoni za vežbanje

Koristite kompas kako se ne biste izgubili

UŽIVAJTE jer je ovo jedna neočekivano zarazna igra.

Danica Manojlović

Igrali smo besplatno

U slučaju da ste propustili prošlonedeljni ograničeni probni period igranja Riders Republic, dobra vest. Igra se vraća sa još jednim – iako mnogo dužim – besplatnim probnim delom za sve. Ovaj novi će trajati cele nedelje i na svim platformama igre. Podsećam vas da su u avgustu imali beta testiranje.

Esktremne avanture

Ubisoft je objavio da će Riders Republic Beta biti dostupna od 23. do 25. avgusta za PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X | S, Xbox One i PC kako na Ubisoft Connect tako i na the Epic Games Launcher. 

Comments

comments