Developer Deep Silver je objavio da njihov reboot  Saints Row  neće izaći kako je planirano, već oko šest meseci kasnije. To je neophodno da bi se imalo dovoljno vremena za poliranje i  fine tuning. 

Deep Silver je bio neverovatno detalljan i konkretan sa svojim formulacijama u poruci oko odlaganja, uz napomenu da se sadržaj Saints Row neće promeniti. Došlo je do glasne reakcije na estetiku reboota, pa se čini da će se Deep Silver držati svog oružja. Ubrzo nakon najave, Deep Silver je odgovorio na reakciju Saints Row fanova jednostavo rekavši: „Mrzitelji će mrzeti.” Glavna kritika se odnosila najviše na to da ima u igri više crtanog umetničkog stila, uprkos tome što serija nikada nije bila naklonjena realističnijoj grafici. Neki fanovi su takođe bili razočarani činjenicom da su likovi poput Johnny Gat-a takođe značajno odsutni iz igre i postoji neki strah da je Deep Silver izgubio prednost koju je imao. Bez obzira na to, izgleda da će programer zadržati svoju viziju uprkos kašnjenju.

Zvanični Saints Row Twitter nalog je izdao saopštenje koje je dao Volition Chief Creative Officer, Josh Boone, kako bi objasnili zbog čega se igra odlaže do 23. Avgusta 2022. Boone je napomenuo da odlaganje omogućava timu više vremena da svoju viziju unaprede da sređivanje neće uticati na igru. Poslednjih par nedelja Deep Silver je prikazao dosta  Saints Row gameplay-a i ponudio nam dosta informacija o ovom naslovu. 

Marketing je već krenuo za prvobitno izdanje u februaru, ali je tim odlučio da je potrebno odlaganje. Sasvim je moguće da je Deep Silver uvideo koliko je februar pretrpan najavama novih igara i odlučili su da bi bilo najbolje izbeći konkurenciju, a da Saints Row-u da dodatno vreme za poliranje. Odlaganje možda neće biti dovoljno da uzdrma bilo koga, ali nadamo se da će igri dati jak temelj za uspeh. Čini se da je Deep Silver siguran u ono što stvara, ali žanr otvorenog sveta je evoluirao brzim tempom otkako je Saints Row 4 lansiran 2013. Bez obzira na to, Deep Silver odvaja vreme za igru i osigurava da ona ispuni standarde modernih gejmera, posebno nakon dosta loših izdanja u 2020. i 2021. godini.

Day 1 Edition je 7.499 dinara, a sa preorder popustm je 7.144 LINK

Notorious Edition je 11.999 dinara a sa preorder popustom 11.3999 LINK

Comments

comments