Kada sunce krene da pobeđuje oblake, iako je napolju hladno, stavite slušalice na uši, omiljenu pesmu na ponavljanje, osmeh na lice i u šetnju pored reke. Ili po vašem kraju. Svejedno je.

Najbitnije je da imate kvalitetne slušalice i da su bežične.

Posle par meseci korišćenja Skullcandy Crusher Wireless evo i mojih utisaka:

Pre par godina, stari Crusher model je bio žični i koristio je AA baterije. Bass je bio fenomanalan i po tome su bile prepoznatljive. Novi model nema baterije i ima novi jack za BT povezivanje. Proizvođač je zadržao “dual-channel haptic bass” ali se po raznim forumima mogu naći zamerke da je nekada zvuk i previsok. Iako zavisi od onoga što vi birate da slušate.

U ponudi na našem tržištu je mat crna boja. Slušalice imaju memorijsku penu i izuzetno su prijatne za nošenje. Urađene su od kvalitetne plastike tako da su prilagođene i onima koji obično imaju problem sa širinom slušalica. Potpuno prekrivaju uši i imaju izvesni stepen pasivne izolacije zvuka. Znači, neće vam smetati gužva u autobusu, ili jak zvuk motora u avionu.

Postoje 3 dugmeta na desnoj školjci. Centralno je multifunkcijsko za playback, BT uparivanje i poziv. Plus i minus dugme su kako za jačinu zvuka tako i za biranje pesama. Ovo donekle može i smetati jer je jednostavno i lako da slučajno prekočite pesmu iako ste samo hteli da promenite jačinu zvuka. Ipak, ovo nije jedini brend a ni model koji ima ovakav problem sa  kontolnim dugmetom.

Na levoj školjci je mikro USB port za punjenje i 3,5mm konekciju za žično slušanje.  U pakovanju imate i mikro USB kabl za punjenje i flat kabl za slušanje.  Kabl sa crveno-plavom konekcijom na kraju koji ide u slušalicu ima inline kontroler, sa samo jednim dugmetom koje kontroliše playback, odabir pesama, i pozive uz serisjko korišćenje klikova. Nedostaje mogućnost kontrole jačine zvuka.

Vreme korišćenja baterije je do 40 sati ali zavisi i od jačine zvuka, bass-a ali i od korišćenja komandi. Povezivanje na kabl automatski isključuje slušalice ali bass slider i dalje funkcioniše.

Ono što je nekim drugim Scullcandy  modelima bio minus, ovde je ispravljeno. U pakovanju se nalazi torbica za nošenje. U njoj su čak odvojene i pregrade za kablove.

  • ZA – Izuzetno jak i prepoznatljiv zvuk uz savršen dizajn. Prilagodljivi nivoi bass-a sa podesivim dugmetom. Dodatni kablovi za „tradicionalno“ slušanje.
  • PROTIV – Bass je nekada preterano visok. s can go far too high, even for those who like it. Kontole dozvoljavaju često, slučajno preskakanje pesama.
  • ZAKLJUČAK – Skullcandy Crusher Wireless slušalice su savršeni spoj BT audio zvuka sa podesivim bass-om.

 

Comments

comments