Bila je to fenomenalna nedelja za sve ljubitelje galaksije koja je daleko, daleko… Od proslave u Anahajmu, Kalifornija, prvih epizoda ​​Obi-Wan Kenobi  na Disney striming platformi, borbi u igri Fortnite do najave novih gadgeta, figura i čega sve ne,

Funko je upravo najavio prvi talas Pops-a na osnovu serije Obi-Wan Kenobi  i pretpostavljamo da ćemo videti više figura uskoro. Ova linija nudi novu verziju Obija, koji izgleda nešto starije nego u Osveti Sita. Tu je i Dart Veder koji izgleda baš onako kako biste očekivali. Jedini novi lik je Reva, Third Sister. Delux verzija Obi-Vana koji jaše Eopi se takođe se očekuje. Figure se u radnjama očekuju u oktobru!

Star Wars Jedi: Survivor, dugo očekivani nastavak filma Star Wars Jedi: Fallen Order iz 2019. konačno je najavljen putem novog tizer trejlera tokom Star Wars Celebration. Biće objavljen 2023. za PC, PS5 i Xbox Series X/S.

Iako se znalo da je nastavak u pripremi, ovo je prvi put da su EA i Lucasfilm potvrdili ranije procurelu informaciju o nazivu.

Star Wars Jedi: Survivor počinje pet godina nakon događaja iz Jedi: Fallen Order. Cal mora da bude korak ispred konstantne potrage za Carstvom dok počinje da oseća težinu toga da je jedan od poslednjih preostalih Džedaja u galaksiji.  Uz pratnju vernog BD-1, Cal će se putovanju susresti i povezati sa nizom jedinstvenih likova.  Igra će proširiti dinamičnu borbu serije na nove i inovativne načine. Da bi preživeo, Cal mora da nauči nove veštine i ojača svoju vezu sa Silom.”

U kratkom tizeru koji najavljuje izdavanje igre u 2023. i naslov, vidimo kako Cal razgovara sa nekim što izgleda kao Pau’an  koji čini se drži Kestis-ov svetlosni mač iz prethodne igre u futroli. Takođe, vidimo džedaja i njegovog preslatkog droida kako gledaju u rezervoar u kome se nalazi neko, ali u trejleru se ne pominje ko. Pretpostavite sami za sada!  

Star Wars Jedi: Survivor je nastavak Respawn-ove akciono-avanturističke igre Star Wars Fallen Order iz 2019.  Kao i u njoj, i u ovom nastavku vidimo Cal Kestis-a, bivšeg Džedaja koji je u bekstvu od Imperije zajedno sa grupom neprilagođenih i autsajdera. Klasične priče iz Ratova zvezda.

Novonajavljeni nastavak ponovo vodi bivši direktor God of War,  Stig Asmussen, a saopštenje za javnost koje je poslala EA potvrđuje da će igra biti izdanje samo za PC, PS5 i Xbox Series X/S.

Games radnje i online shop – Veliki izbor proizvoda iz Star Wars univerzuma. Sveske, šolje, igre i sve što i nije moguće zamisliti.

Komentari

Komentari