Sting će imati premijeru nove verzije jedne od pesama koje je radio za Animal Talking. Filmski stvaralac Kevin Smith, podcast gost Marc Bernardin i muzičar ThatViolinChick će se takođe pojaviti u epizodi.
Domaćin Gary Whitta eje objavio vest na svom Twitter nalogu u sredu. Epizoda ide premijerno u Sredu  24.Juna u 9pm PT na Gary Whitta Twitch kanalu.

“ANIMAL TALKING Sezona 2 ide premijerno 24. Juna @ 9am PT sa najpoznatijim gostima do sada,” tvitovao je Whitta. “@OfficialSting naslov, izvodi do sada neobjavljenu verziju jednog od njegovih klasika! Plus @ThatKevinSmith @marcbernardin i @TVCTwitch!”

Animal Talking je talk show web serijal u kome je domaćin Whitta i kompletno se dešava u Animal Crossing: New Horizons. Whitta poziva poznate ličnosti i šou na intervju u okviru Animal Crossing a sve liči na late-night talk show scenu. Danny Trejo, Elijah Wood i T-Pain su samo neka od imena koja su se pojavila u emisiji. 

Whitta je prethodno najavio Stinga kao gosta u Animal Talking prethodnoj eizodi koja je trebalo da se emituje 9. Juna. Ali, specijal od šest sati epizode Animal Talking je postavljen 10. Juna kao način prikupljanja dobrovoljnih priloga za Color of Change. Epizoda pre nje je bio finale prve sezone i postavljena je 22. Maja. U njoj su gostovali TV producent David Mandel i novinar Rebekah Valentine.

Animal Crossing: New Horizons je objavljen u Martu kao potencijalni hit i treći najveći launch kako u zaradi tako i u komadnoj prodaji za Nintendo igre iza Smash Bros. Ultimate i Smash Bros. Brawl. Prvi mesec New Horizons je premašio kompletnu prodaju osalih igara iz serijala. Igra i dalje dominira sa prodajom kao treći najbolje prodavani naslov u Maju 2020 iza Call of Duty: Modern Warfare na prvom i Grand Theft Auto V na drugom (a to ne uključuje digitalnu prodaju za Animal Crossing, koja je ispred Call of Duty i GTA, kako navodi NPD analiza na Twitter-u).


Comments

comments