Kako je najavio PlayStation.Blog, ovaj DLC stiže 26. Maja i u njemu ćemo videti Schwarzenegger-a kao karakter po imenu Dutch, iz originalnog Predator filma iz 1987, a koji je dodat u igru.  Predator: Hunting Grounds je igra zasnovana na svetu iz filma, a Dutch ovom lovu daje novi smisao. 

“Da, Arnold Schwarzenegger reprizira jednu od mojih omiljenih uloga iz detinjstva u ovoj igri,” kaže IllFonic Chief Creative Officer Jared Gerritzen. “Morali smo da provedemo dan u sunčanoj Kaliforniji kako bi snimili Arnolda.” Kako navodi Gerritzen, Schwarzenegger se vraća ovoj ulozi kako bi dao glas Dutch-u. Kako bi ovaj likuveli u igru, IllFonic će dodati kasete u igru za igrače akako bi ih zaradili i dobili dozvolu da “saznaju gde je Dutch bio svih ovih godina i da čuju njegovu priču, na njegov način a kao seriju kaseta koje će otkrivati nove nivoe za napredovanje.”

Kada se DLC objavi 26. Maja, igrači će dobiti pristup liku Dutch i QR5 “Hammerhead” pušku, kao i nož. Puška i nož će biti besplatni za igrače kasnije u Junu.

Dutch DLC pack je prvi od najmanje četiri plaćena DLC-ja od kojih drugi stiže u Junu, treći u Julu a četvrti u Avgustu.  Blog post na navodi cenu ovih DLC.

Comments

comments