Lionsgate je predstavio prvi tizer za The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, prekuel hit filma koji neki znaju napamet.

Objavljena 2020. godine, deset godina nakon objavljivanja Mockingjay, The Ballad of Songbirds and Snakesa bila je dugo očekivani nastavak serijala  Suzanne Collins, Hunger Games. Priča je smeštena godinama pre originalne serije i fokusira se na mladog Coriolanus Snow, koji odrasta u zlog predsednika. Svi znamo koliko ga je maestralno odglumio Donald Sutherland u filmovima Igre gladi.

U aprilu 2020., samo mesec dana preThe Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, objavljeno je da je Lionsgate u razvoju adaptacije filma sa Francis Lawrence-om, koji je režirao The Hunger Games: Catching Fire i oba Mockingjay.

Tom Blythe, poznat po glavnoj ulozi u Epix originalnoj seriji Billy the Kid, daće sve od sebe kao mladi Snow. Nedavno je,  Rachel Zegler zvezda West Side Story, dobila glavnu ulogu Lucy Gray Baird, mlade devojke iz Distrikta 12 koja ostvaruje vezu sa budućim vladarom Panema.

Iako trejler nema ni jedan lik, samo pticu i zmiju, nateraće vas da se naježite ukoliko ste fan ovih filmova. Ovo je i očekivano jer film tek treba da počne sa glavnim fotografisanjem, ali trejler za najavu prikazuje snežnu šumu u kojoj se pojavljuje zlatna ptica,  kao i zmija. Trejler obećava publici povratak u igre 2023. 

Brzo ili sporo, sigurno je da ćemo redovno dobijati informacije sa snimanja.

Komentari

Komentari