U poslednje vreme nema brenda koji ne najavljuje nove modele za kraj godine a mi se pitamo da li vredi to objavljivati jer nemamo potvrde da ćemo iste i videti. Ali, uvek možemo da se nadamo, zar ne?

Vertikalni dizajn Trust Bayo osigurava da vam zglob i ruka ostanu u prirodnijem položaju u poređenju sa konvencionalnim računarskim miševima. Možete da radite satima a da se ruka ne napreže. Prema Brandwatch-u, bolovi u zglobovima su porasli za 96% početkom 2021. u poređenju sa januarom 2019. Bayo je tu da vas oslobodi određenog napora. Osim ergonomije, Bayo ima i dosta drugih funkcija koje će vam pomoći tokom radnog dana. Bežičan je, sa dometom do 10 metara, a dolazi sa malim USB ključem koji se može skladištiti u samom mišu. Baterija je punjiva tako da vam ne trebaju one baterije za jednokratnu upotrebu. A ako trebate da napunite bateriju, uključeni USB-C kabl omogućava vam da nastavite da koristite miš tokom punjenja.

Trust Bayo je opremljen prelepim RGB svetlima koja vam omogućavaju da napravite miša koji odgovara vašem identitetu dajući mu dodatni šmek.

Uz Trust Clevergreen inicijativu, Bayo dolazi i u ekološki prihvatljivom pakovanju, koristeći što je moguće manje plastike što je pametno rešenje.

Za sada nemamo ni cenu ni datum dolaska na naše tržište.

Comments

comments