Thian su najnovije slušalice kompanije Trusta.

Lagane, bežične, multiplatformske, punjive i spremne za duge sesije igranja. Sa ovim karakteristikama, to je već odličan proizvod, zar ne? Dodajte tome da su delimično napravljene od recikliranih materijala i imate pun pregled onoga što Trust nudi današnjim igračima.

Thian je dizajniran sa osnovnom idejom o udobnosti na umu, i imaju jastučiće za uši od kože za zvučnu izolaciju i mrežasti gornji sloj za prozračnost. I sa samo 197 g, Thian su neverovatno lagane. Pored toga, njihova integrisana punjiva baterija podržava do 13 sati neprekidnog igranja.

Ključne karakteristike

  • Bogat zvuk kroz drajvere od 40 mm
  • Ekološki dizajn; napravljen od recikliranih materijala
  • Lagane za sate udobnog igranja
  • Jastučići za uši od mrežaste/umetne gume – najbolje od oba sveta
  • 13 sati neprekidnog igranja sa integrisanom punjivom baterijom
  • Pogodne za PC/laptop, PS4 i PS5 uz sklopivi mikrofon i kontrolu jačine zvuka na uhu sa dugmetom za utišavanje mikrofona
  • Bežične sa brzom vezom od 5,8 GHz; USB dongle je uključen. Mogu se koristiti i sa priloženim audio kablom od 1,2 m

Trust Clevergreen

Trust je posvećen tome da postane održiviji i da proizvodi održivije proizvode. Ovi proizvodi dobijaju oznaku Trust’s Clevergreen.

Thian je Clevergreen proizvod i napravljen je od održivog materijala koji sadrži 85% reciklirane plastike, sertifikovan od strane SCS-a. Ima pakovanje bez plastike – spoljna kutija, unutrašnji tampon i vešalica su napravljeni od kartona koji se lako reciklira, bez upotrebe plastike ili pene. Karton za pakovanje je napravljen od recikliranih i odgovorno dobijenih FSC sertifikovanih drvenih vlakana. Minimizirana veličina pakovanja je dizajnirana da uštedi materijale i smanji emisije izduvnih gasova transportom. A punjiva baterija eliminiše potrebu za baterijama za jednokratnu upotrebu.

Novi logo a i dalje brend kome verujete

Možda ćete primetiti promenu u logotipu i pakovanju kompanije Trust za Thian. To je zato što Trust trenutno prelazi na osveženi i moderniji identitet.

Mi smo i dalje brend kome verujete. Upravo smo pronašli način da unapredimo sebe i naše proizvode, što će se odraziti našim novim logotipom i pakovanjem.” – portparol Trust International BV

THIAN slušalice će se uskoro naći u radnjama u Srbiji.

Comments

comments