Volim slušalice!

Mislim da su slušalice modni detalj a ne samo sprava za slušanje muzike. U zavisnosti od raspoloženja nosim sa kablom ili bežične a definitivno ih treba imati u svim bojama, kao cipele. Zbog toga nisam imala problema da testiram Trust Tones bežične slušalice i biće mi žao što ću se odvojiti od njih kako bi ih dala nekome kao GivaAway.

 

Trust iz godine u godinu sve više potvrđuje da je brend koji ima najbolje proizvode kada su u pitanju odnos cene i kvaliteta, u grupi proizvoda koji su pristupačni svojom cenom širem krugu korisnika. U Engleskoj su proglašeni za Leading value-for-money digital lifestyle accessories brand i to je ono što definitivno pokušavaju da postignu kada je u pitanju i naše tržište u Srbiji.

Pre desetak godina Trust je suvereno vladao u radnjama u Srbiji, naročito u Gigatron radnjama, svojim modelima šarenih torbi sa miševima u kompletu, ali i miševima koji su bili jako specifični. Imali su i neverovatno interesantne futrole za tablete i e-book readere od teksasa (koje sam pre neki dan postavila na Insta story i dobila neverovatan broj pitanja gde kupiti). Među prvima su ponudili i gejming periferije, a sada, posle 10 godina, pokušavaju da se vrate na tržište office i mobile proizvoda.

Tones Wireless slušalice imaju više opcija, na uši i u uši, a ja sam nekako pristalica standardnih modela pa je ovo test kako kažu modela koji se nosi preko ušiju. Bitno je da napomenem da je rajf dosta savitljiv pa ih mogu koristiti čak i oni koji tvrde da imaju veliku glavu.

Trust ove slušalice prodaje u klasičnom plavom pakovanju koje po novom redizajnu objašnjava odmah da se radi o mobile tipu proizvoda, ili da uprostimo, proizvodu koji koristite u hodu

 Zadnja strana kutije i providna i pored toga što možete videti kako slušalice izgledaju, vidite i boju. Ovaj model pored klasične crne i bele, ima i toliko medernu mint boju, kao i roze i teget. Šarene varijante su ostavljene za Trust Comi seriju slušalica namenjenu deci, i iskreno, kada vidim neke šare, žao mi je što nisam dete. Ali, Tones izgledaju odlično i bez šara sa svojim udobnim rajfom ukrašenim sitnim heksagonima i sa metalnim šinama za bolje nameštanje na uho.

U pakovanju ćete naći dva kabla (micro USB na USB za punjenje, kabl za slušanje kada poželite da se odmorite recimo kod kuće u svom krevetu i uputstva i slušalice koje su iznenađujuće lagane, a kada vidite kako se mogu sklipoti, shvatate i da su jako male i pogodne za putovanja i pakovanja u famoznu žensku tašnu koja sve trpi. Jedino što po meni fali u pakovanju je torbica za nošenje, i to u bojama slušalica, što bi bio jako lep, moderan i koristan dodatak.

 

Ono što je najbitnije, imate potpunu kontrolu nad komandama. Nije potrebno da  telefon izvadite iz torbe ili džepa. Sve bitne funkcije su na slušalicama ali tu je i  glasovni pomoćnik pametnog telefona. Slušalice imaju ugrađen mikrofon pa vam nekada ruke neće ni trebati kako bi obavili neki bitan poziv. Jedno punjenje slušalica vam omogućava vreme reprodukcije do 25 sati, što je više od nekog proseka kada su u pitanju slušalice. To znači da ih definitivno možete slušati ceo dan, a to je veliki plus kada ste na nekom putu ili vikendu u prirodi. Kada dodate to koliko su lagane, savitljive u svim pravcima i udobne za nošenje, još jedan plus!  

Domet slušalica je 10 metara i sve vreme terstiranja nije bilo nikakvih problema. Mikrofon je takođe odlično radio svoj posao i to bez prekidanja ili seckanja. Odlične su i za trčanje i za slušanje muzike u prevozu. Nemaju poništenje zvuka i to je dobro kada ste napolju i kada je oko vas saobraćaj jer ste ipak svesni onoga što se dešava oko vas. Primetila sam da postoji mala razlika u kvalitetu zvuka kada slušate sa i bez slušalica ali ništa što bi menjalo kvalitet zvuka. Razlika je u jačini i eventualno boljem bass zvuku kada su bežične.

Hajde da se vratimo na kontrole. Tu su: On/off, kontrole za slušanje, kontrole jačine zvuka i glasovni pomoćnik. LED prikazuje sledeće: Samo crveno = Punjenje; Plavo/Crveno da svetluca = Uparivanje; Samo plavo = Upareno; Plavo koje polako svetluca = playback

Ja moram da priznam da sam imala neverovatnu želju da skupim sve one svetlucave kamenčiće po stanu (a imam ih stvarno dosta po kesicama iz Krabel-a), uzmem super lepak i polepim ih po ovoj ravnoj površini slušalica. Mislim da bi definitivno bile drugačije od sveg što se šeta po gradu.   

CRNE, ove koje je Dule testirao, poklanjam na svom Instagram nalogu. Akcija traje do 26.07.2021.

SREĆNO!                                                    

 

 

PROTIV

  • Veći izbor dizajna
  • Nema torbu za nošenje

 

ZA

  • Izuzetno dobne
  • Baterija koja jako dugo traje
  • Dobar zvuk

 

ZAKLJUČAK

Pravi primer proizvoda zbog kakvih se Trust prepoznaje na tržištu. Odličan kvalitet i udobrnost po više nego prihvatljivoj ceni.

Comments

comments