Osnovana u Milanu 1985. godine, Tucano je italijanska kompanija koja proizvodi torbe, rančeve i dodatnu opremu za vaš digitalni život u pokretu. Italijanski dizajn, inovacija i tehnologija su deo svakog proizvoda, a svi su fokusirani na jedan cilj -zaštitu vaših uređaja i svega onoga što u njima nosite.

Milano je grad gde se ideje rađaju i oblikuju. To je takođe grad u kome su stalna istraživanja prevazišla klasični koncept kompjuterske torbe sa dva proizvoda koji doprinose međunarodnom prepoznavanju brenda: Second Skin® i Work Out torbom.

Nedavno je Tucano razvio novu, ekološki prihvatljivu liniju napravljenu od 100% recikliranih materijala, dajući još veći naglasak brizi o životnoj sredini i reciklaži. 

Franko Luini je 1985. osnovao Tucano u Milanu, svestan novog trenda u svetu. Posvetio je veliku pažnju svetu informacionih tehnologija koji je tek bio u nastajanju. Na praktično netaknutom tržištu, lansirao je neka rešenja za transport prvog kompaktnog računara u istoriji, sada legendarnog Apple Macintosh Plusa koji je dizajnirao Stiv Džobs. Tucano torbe za laptop predviđale su nepogrešivo vreme i svet koji će za nekoliko godina promeniti navike i stil života.

Devedesetih godina prošlog veka prvi prenosivi računari su pušteni na tržište i Tucano je stvorio Computer Comforts, prvu kompletnu liniju visokotehnoloških proizvoda.

Tucano je uvek spreman da ponudi novo, ide u skladu sa trendovima i reklo bi se, imaju hrabrosti da predvode promene.

Kroz tekstove ćemo Vam prikazati kako se kompanija razvijala i šta je sve ono što smo i mi ovde u Srbiji mogli da vidimo i probamo tokom poslednjih trideset godina.

A Tucano će sigurno redovno predstavljati i noce proizvode.

 

Comments

comments