Posao je postao način života. Rad od kuće, i sve manje izražena granica između poslovnog i privatnog su doveli to toga da tražimo proizvode koji će biti podjednako dobri za sve što nam je potrebno u životu. Putovanja nisu više samo putovanja jer na njima i radimo, posao više nije samo posao jer posle njega i izlazimo, a moda se nekako uskladila sa svim tim zahtevima.

Danica Manojlović

Urednik

Zbog čega TUCANO BLOGUE?

Odgovor je jednostavan! 

Poželeli smo da uradimo nešto malo drugačije!

 

Kažu da je danas nemoguće opstati ukoliko niste na društvenim mrežama. Ako pogledamo štampana izdanja magazina, kojih je sve manje, ili bilborde koji stoje sa istom slikom i po godinu dana na najprometnijim ulicama, čini se da je to istina. Ipak, nije dovoljno samo otvoriti naloge i kačiti slike uz povremene akcije i poklanjanja. Koliko se social media manageri (kako to gordo zvuči) trudili da uhvate najnovije trendove Meta algoritmova, toliko se Meta trudi da uvek nešto novo izmisli i džaba Vam (nam) lepe slike i kvalitetan sadržaj ako tu nije muzika dana, boja nedelje, glasovna poruka u trendu…

A da li je sve to sada dokaz toga da imate dobar proizvod ili je sve postalo borba za brojke koje donose… šta?

TUCANO je brend koji se uvek trudio da ide korak napred i u skladu sa trendovima. Zbog toga smo zajedno razmišljali i došli na ideju da sve te objave na društvenim mrežama pokušamo malo da promenimo. I dalje ćemo imati lepe slike, najnovije informacije, akcije, poklanjanja i proizvode. Samo, pokušaćemo da ih upakujemo malo drugačije i ponudimo Vam i nešto što će Vam biti intereantno za čitanje, čuvanje ili komentarisanje. Svakoga meseca ćemo zajedno pripremiti temu koju ćemo pokušati da obradimo i možda Vam pružimo neke nove informacije i iskustva.

Ovoga meseca, tema je PRAZNIČNA PUTOVANJA! 

 Gde otići, šta spakovati i još bitnije u šta spakovati… Koje znamenitosti nikako ne treba propustiti, koju knjigu čitati na putu, koja muzika je idealna za put…

Naši prijatelji, od kojih ćete većinu prepoznati će Vam preneti svoja iskustva i sugestije a na Vama je da uživate!

Ukoliko želite, pišite nam o svojim putovanjima, pošaljite slike sa Vašim TUCANO proizvodima, dajte savete o onome što je Vama bitno. Tekstovi i slike će biti objavljeni na blogu i društvenim mrežama.

Pišite nam i o kojim temama biste želeli da pišemo! 

Komentari

Komentari